MAGAZİN - 28 Nisan 2024 Pazar 15:55

CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı

A
A
A
CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi Üyesi Umut Dikili, yaşamını Sinem Satılmış ile birleştirdi. Çiftin Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen nikâhını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı.


CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Dikili ve Sinem Satılmış, Ayvalık’ta gerçekleştirilen nikâh töreniyle yaşamlarını birleştirdi. Çiftin nikâhını CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı. Başkan Ahmet Akın, nikâh öncesi yaptığı konuşmada, “Genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, parti meclisi üyelerimiz hepimiz birlikteyiz. Yani büyük bir aileyi, ‘ailem’ dediğim Balıkesir’de toplamanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Cennet bölgemiz Balıkesir’e, Ayvalık’a hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı.


Ayvalık’taki bir restoranda gerçekleştirilen nikah törenine; CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, CHP PM üyeleri Mehmet Tüm, Semra Dinçer, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun ve Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray “Alkol yok ki baba” dedi, hem 2.37 promil alkollü hem de ehliyetsiz çıktı Aksaray’da hem ehliyetsiz hem de alkollü direksiyon başına geçen sürücü, “Alkol yok baba” dese de yapılan alkol muayenesinde 2.37 promil alkollü çıktı. “Önce 1 bira içtim” diyerek cezadan kurtulmaya çalışan sürücü daha sonra özür dileyerek, “Ailemle sıkıntım var baba” dedi ama 32 bin 393 TL cezadan kurtulamadı. Olay Cumhuriyet Mahallesi TOKİ Caddesi’nde yaşandı. Edinile bilgiye göre, şehir genelinde yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek, halkın can ve mal güvenliğiyle huzurunu sağlamak için Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Şubesi ekipleri TOKİ’den şehir merkezi istikametine seyreden 51 KL 884 plakalı otomobili durdurdu. Tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelendikleri F.M. (30) isimli sürücüyü alkol muayenesinden geçiren polis ekipleri sürücünün hem 2.37 promil alkollü olduğunu hem de ehliyetsiz olduğunu belirledi. Alkol muayenesinin ardından Basın mensuplarının “Neden alkollü araç kullanıyorsunuz?” sorusuna “Alkol yok ki baba” diye cevap veren F.M.’ye 2.37 promil alkollü çıktığı hatırlatılınca bu kez de “1 tane bira içtim abi” dedi. Ardından “Ben özür dilerim” diyen sürücü bu kez de ailesiyle sıkıntısı olduğunu belirterek, polis ekiplerinden aracın bağlanmamasını rica etti. Tüm bahanelerine rağmen cezadan kurtulamayan sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 977 TL, alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL ceza kesilirken, ehliyetsiz ve alkollü şahsa araç teslim ettiği için de araç ruhsat sahibine de 12 bin 977 TL olmak üzere toplam 32 bin 393 TL para cezası kesildi. Sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Araç ise ruhsat sahibine teslim edildi.