MAGAZİN - 15 Mayıs 2018 Salı 11:53

Gökhan Tepe’den muhteşem performans

A
A
A
Gökhan Tepe’den muhteşem performans

Bartın Belediyesi tarafından bu sene 34.

Bartın Belediyesi tarafından bu sene 34. düzenlenen Kültür, Sanat ve Turizm Festivali birbirinden eğlenceli etkinlikler ve Gökhan Tepe konseriyle sona erdi.


Yalı Mevkii’nde gerçekleşen konserlerde 20 binden fazla vatandaş katılım gösterdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "15 Temmuz, Soma olayları gibi çeşitli sebeplerden ötürü son 3 yıldır gerçekleştiremediğimiz Bartın Belediyesi Kültür, Sanat ve Turizm Festivalimizi hazırlamış olduğumuz çeşitli etkinliklere kutladık. Önümüzdeki yıl, daha farklı sürprizler ve güzelliklerle festivalimizin 35.sini düzenlemeyi hedefliyoruz. Festival etkinliklerimizde görev alan personelimize ve etkinliklerimize katılım sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren yol, su kanalizasyon, çevre düzenleme güzelleştirme çalışmalarımız, vatandaşlar için hayatı kolaylaştırmak ve daha modern bir Bartın oluşturmak için hazırlayıp hayata geçirdiğimiz projelerimiz kadar sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, kurs faaliyetleri ve etkinliklerle de halkımıza en güzel şekilde hizmet veriyoruz. 2017 yılında belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz kurs, sportif faaliyet ve sanatsal etkinliklerimizde 2500 vatandaşımız faydalandı. 2018 yılında bu sayıyı daha da yukarılara çıkartmak istiyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinliklerimize de zenginlik katarak bu anlamda da halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek gayesindeyiz” dedi.


Tepe, unutulmaz şarkılarıyla yaklaşık iki saat konser verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis,Mainz 05 maçının ardından takımının performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. UEFA Konferans Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Mainz ile karşılaşan Samsunspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ilk 8’e adını yazdıramadı. 12. sırada lig aşamasını tamamlayan kırmızı-beyazlılarda Alman Teknik Direktör Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" Futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olmadığını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Açıkçası bir sonraki karşılaşmayla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum. Bugünkü göstermiş olduğumuz performans sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Mainz’e baktığımızda bugün galip gelmeyi hak ettiler. Çünkü biz ikili mücadelelerde o agresifliği gösteremedik ve ikinci topları da onlar kazandı, bizler kaybettik. Emre Kılınç ile yakalamış olduğumuz çok net bir pozisyon vardı. O pozisyonu golle sonuçlandırabilmiş olsaydık normalde 1-0 öne geçen taraf olacaktık ve belki de şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Göstermiş olduğumuz performanslar ötürü üzgünüz" dedi. Dar bir kadro ile mücadele ettiklerini ve sakatlıktan dönen Ntcham’ın tekrar sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Reis, "Olivier Ntcham’ın bir kas sakatlığı oldu. Arka adalesinden sakatlandı Tabi bu bizim adımıza iyi olmadı. Zaten çok eksikle devam etmek zorunda olduğumuz bir dönemde bunun gerçekleşmiş olması bizi üzdü. Maçta da belli oldu. Takımın bir yorgunluğu da var. Birçok eksiğimiz olması sebebiyle genç oyunculara da şans vermeye çalışıyoruz. Ama tabi bu durum onlar için de zor olabiliyor. Çünkü sonradan oyuna girmek her oyuncu için zor olduğu gibi genç oyuncular için de zor oluyor. Bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta çok kısa bir süre sonra Pazar günü oynamamız gereken bir karşılaşma var. Daha sonrasında yine kısa bir aradan sonra oynamamız gereken bir kupa karşılaşması var. Umarım sakat oyuncularımız en kısa sürede tekrardan bize katılırlar. Açıkçası bu durum bizim adımıza zor bir dönem. Var olan sakatlıklar sebebiyle zoe bir süreçten geçiyoruz ama bir şekilde yolumuza devam etmek zorundayız" diye konuştu.