GENEL - 04 Mayıs 2020 Pazartesi 13:22

Bartın‘da bin 428 kişi seyahat izin belgesi aldı

A
A
A
Bartın‘da bin 428 kişi seyahat izin belgesi aldı

Bartın’da iller arası seyahatlerinin kısıtlandığı günden bu yana bin 952 kişi seyahat izni talebinde bulunurken, bin 428 kişiye izin verildi.

Bartın’da iller arası seyahatlerinin kısıtlandığı günden bu yana bin 952 kişi seyahat izni talebinde bulunurken, bin 428 kişiye izin verildi.


Koronavirüs tedbirleri kapsamında istisnai durumlarda şehirlerarası seyahat etmesi zorunlu vatandaşların taleplerinin değerlendirildiği Bartın Şehirlerarası Otobüs terminalinde Seyahat İzin Kurulu hizmet vermeye devam ediyor.


Bu kapsamda Bartın Valisi Sinan Güner, Seyahat İzin Kurulu üyeleri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Vali Güner, toplantıda yaptığı açıklamada zorlu bir süreçten geçildiğini, bu süreçte her kesimin bir takım fedakarlıklar gösterdiğini söyledi. Bazı istisnai durumlar haricinde vatandaşların iller arası seyahatlerinin kısıtlandığını hatırlatan Vali Güner, Seyahat İzin Kurulu tarafından bu istisnai durumları tespit edilerek seyahat izin belgesi düzenlendiğini, Bartın’da da bu güne kadar 1952 vatandaşın izin talebinde bulunduğunu, 1428 vatandaşın talebinin uygun görüldüğünü ifade ederek Seyahat İzin Kurulu üyeleri ve çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.