YEREL HABERLER - 25 Ocak 2012 Çarşamba 14:01

YEŞİLYURT`TAN, BAKİAD`A VEDA ZİYARETİ

A
A
A
YEŞİLYURT`TAN, BAKİAD`A VEDA ZİYARETİ

Milli Eğitim Bakanlığı müşavirliğine atanan Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt’a veda ziyaretinde bulundu.
2003 yılından beri Bartın’da görev yaptığını ve bakanlık müşavirliğine atandığını ifade eden Hacı Ali Yeşilyurt, görev süresi içerisinde Bartın’da eğitim hizmetlerinin çıtasının yükselmesi yolunda sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman dirsek temasında olduğunu belirterek eğitime katkı ve desteklerinden dolayı BAKİAD’a teşekkür etti. Görevde bulunduğu süre içerisinde BAKİAD’ın eğitim kurumlarına desteğini gördüğünü dile getiren Yeşilyurt, "Bartın’da çok samimi ve sıcak dostluklar edindik. Kenti ve Bartınlıları unutmam mümkün olmayacak. Bu şehir benim ikinci memleketim oldu. Size de desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ankara’da her zaman bir büyüğünüzün ve dostunuzun olduğunu, Ankara’da bir kapınızın olduğunu unutmayın. 81 il içinde Bartın’ın eğitimde gerek alt yapı durumu, gerekse de başarı grafiği memnuniyet ve gurur verici durumdadır. Bu başarı çıtasının daha da yükseklere çıkması adına Ankara’daki görevim esnasında da gerektiğinde her zaman üzerime düşen yardım ve destekleri vermeye devam edeceğim" dedi.
BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt da, Hacı Ali Yeşilyurt’a, Bartın eğitim camiasına yaptığı katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir