YEREL HABERLER - 04 Mart 2014 Salı 12:48

Karaman Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

A
A
A
Karaman Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman seçim çalışmaları çerçevesinde ilk ziyaretini Kavlaklık Mahallesine gerçekleştirdi.
Başkan Karaman ekibi ile katılmış olduğu ilk toplantıya vatandaşların yoğun katılımı olduğu gözlendi. Başkan Karaman referandum sonrası Kavlaklık ve ara sokaklarında gerçekleştirdiği çalışmalara vurgu yaparak kendilerinden destek beklediğini ifade etti. Yolundan, kaldırımına, kanalizasyonundan, suyuna kadar Kavlaklık bölgesindeki vatandaşların merkezde ikamet eden vatandaşlardan hiçbir eksiğinin kalmadığını belirterek, aylar öncesinden hazırlanan ekip ile Kavlaklık mahallesindeki sorunların vatandaşlar ile gerçekleşen görüşmeler sonucu tespit edildiğini ve çalışmalarında bunlar doğrultusunda olduğunun altını çizdi. Vatandaşların taleplerini alan Başkan Karaman, sorulan soruları cevaplandırarak, bir dönem daha kendilerinden başkanlık için destek beklediğini ifade etti. Referandum sonrasındaki Kavlaklık ile bugünkü Kavlaklık arasındaki farkın gözle görülebilir büyük değişim ile ifade eden Başkan Karaman yapacaklarının bitmediğini belirtti. Toplantı çıkışında vatandaşlar ile çay sohbeti gerçekleştiren Karaman yaptığı çalışma ve projelerini burada da ayrıntılı biçimde kendilerine anlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yılı kutlanıyor Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 796. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen Teşrif-i Konya etkinlikleri bu yıl da coşkuyla başladı. Yıl dönümünde temsili karşılama töreninde Türk Yıldızları ve Solo Türk gösteri uçuşu yaptı. Nefesleri kesen gösteri uçuşları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi. Mevlana Meydanı’nda binlerce Konyalının katılımıyla düzenlenen programda Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Teşrif-i Konya canlandırması yapıldı. Temsili karşılama oyununda Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişleri ve Sultan Alaaddin Keykubat tarafından karşılanışı izleyenlerin beğenisini topladı. Programın sonunda ise Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timleri Türk Yıldızları ve Solo Türk tarafından gösteri uçuşu gerçekleştirildi. Meydanda toplanan vatandaşlara unutamayacakları bir gösteri sunan Türk Yıldızları ve Solo Türk, büyük alkış aldı. Etkinlikler 3 gün boyunca devam edecek Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde 3 gün boyunca devam edecek etkinliklerde, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da Urfa İlahileri Konseri ve 5 Mayıs Pazar günü yine aynı saatte Balkan İlahileri Konseri gerçekleştirilecek. Ayrıca hazırlanan “Teşrif-i Mevlana Hat Sergisi” de etkinlik süresince ziyaret edilebilecek.