GENEL - 14 Ocak 2019 Pazartesi 10:59

Kadem’den Kaymakam Coşkun’a ziyaret

A
A
A
Kadem’den Kaymakam Coşkun’a ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Bayburt Şubesi Başkanı Senem Dştan ve dernek üyeleri Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun’u ziyaret etti.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Bayburt Şubesi Başkanı Senem Dştan ve dernek üyeleri Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun’u ziyaret etti.


Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarette KADEM Başkanı Senem Daştan ve dernek üyeleri Kaymakam Coşkun ’a derneğin ülke genelinde ve Bayburt’ta yürüttüğü faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Excalibur’dan oyun tutkunlarına kampanya Oyun ve performans bilgisayarı Excalibur, Star Wars’u bilgisayar oyunlarıyla anmak isteyen oyun tutkunları için yepyeni bir indirim duyurdu. Oyun tutkunları, Star Wars Günü’ne özel, 8 Mayıs tarihine kadar geçerli olmak üzere tüm Excalibur masaüstü bilgisayar, laptop ve monitörlerde geçerli olacak yüzde 15’e varan indirim fırsatı yakalayacak. Kitleleri peşinden sürükleyen Star Wars filmini anmak ve kültürünü yaşatmak isteyen milyonlarca kişi, 4 Mayıs’ta Star Wars Günü’nü coşkuyla kutluyor. Oyun tutkunlarına özel fırsatlar sunan Excalibur, bu anlamlı günde Star Wars hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir kampanya duyurdu. 8 Mayıs tarihine kadar, sadece Capsper’ın kendi internet sayfasında geçerli olacak kampanyayla oyun tutkunları: masaüstü bilgisayarlarda, gaming laptoplarda ve monitörlerde geçerli olacak yüzde 15’e varan indirim fırsatlarını yakalayacak. Oyun tutkunları için özel bir kampanya Film serilerinde olduğu kadar bilgisayar oyunlarında da geniş bir evreni olan Star Wars oyun dünyası, Excalibur’un yüksek performans ve şık tasarıma sahip oyuncu bilgisayarlarıyla keşfedilmeyi bekliyor. Güç ve performansa, trend tasarımlarla ulaşma hayali kuran birçok kullanıcının tercihi olan Excalibur, Star Wars Günü’nü bilgisayar oyunlarıyla anmak isteyen oyun tutkunları için özel bir kampanya duyurdu. 8 Mayıs tarihine kadar geçerli kampanya, Excalibur E750 ve E650 desktop bilgisayarlarda, Excalibur G911, G870 ve G770 oyuncu dizüstü bilgisayarlarda ve Excalibur 31,5’’, 27’’, 23.8’’ Curved ve Excalibur 23.8’’ Flat Monitörlerde geçerli olacak yüzde 15’e varan indirim fırsatı sunacak.
Kocaeli Başkan Çiftçi şampiyonları ağırladı Mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren Çayırovaspor’un futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi şampiyonluk kupasıyla birlikte Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti. Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren Çayırovaspor, şampiyonluk kupasını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye getirdi. Çayırovaspor Kulüp Başkanı Muammer Aydın, Çayırovaspor yönetimi, Çayırovaspor Teknik Direktörü Orhan Ken ve futbolcuların yer aldığı ziyarette, Başkan Çiftçi başarılarından dolayı teknik heyet, sporcular ve Çayırovaspor yönetimini tebrik etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Çiftçi, "Hepinizi tebrik ediyorum. Güzel bir başarı oldu. Birçok branşta mücadele ediyoruz, futbolda da BAL ligine çıktık. Geldiğiniz için sağ olun. Biz meseleye spor yapma penceresinden bakıyoruz. Sporu önemsiyoruz. Çayırova’mızı spor şehri yapalım diye birçok çalışma yaptık. Bu işi şampiyonlukla taçlandırmak çok güzel ama önemli olan sporu sevdirmek. Her bir kardeşimiz, vatandaşımız ilgi duyduğu branşta spor yapsın diye bu çalışmaları yapıyoruz. Önemli olan sizlerin mücadelesi. İnşallah önümüzdeki sezon daha güçlü bir şekilde yola devam ederiz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yanınızdayız. Bu başarınızla bizi mutlu ettiniz, teşekkürler, sağ olun var olun. İkinci spor salonunu da ilçeye kazandırıyoruz" dedi.