YEREL HABERLER - 13 Eylül 2012 Perşembe 12:36

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE GENÇLİK SPOR DA PAROLA 3 LİG

A
A
A
BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE GENÇLİK SPOR DA PAROLA 3 LİG

İl Genel Meclis Başkanı, Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor Başkan Yardımcısı Raci Bayrak ile İl Genel Sekreteri ve Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor Başkan Yardımcısı Ziyeddin Babacan, futbolculara tatlı ikramında bulundular ve başarı dilediler.
Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, profesyonel lig hasretine son vermeye hazırlanıyor. 2011-2012 Bayburt Amatör Ligi`ni şampiyonlukla tamamlayan ve BAL Ligi yükselme maçında Bayburt Belediyespor`u geçen Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, hem kendi tarihinde ilk defa 3. Lig`e yükselmeyi hedefliyor, hem de Bayburt`un 11 yıllık profesyonel lig hasretine son vermek istiyor. Sezon açılışını 3. Lig parolasıyla başlatan ve oturmuş kadro yapısını yeni transferlerle güçlendiren Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, Bayburt`ta kamp çalışmalarını devam ettiriyor.
İl Genel Meclis Başkanı ve Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik spor Başkan Yardımcısı Raci Bayrak ile İl Genel Sekreteri ve Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor Başkan Yardımcısı Ziyeddin Babacan; takımın çalışmalarını takip etmek adına ziyaret ettikleri kampta futbolculara tatlı ikram ederek başarılar dilediler.
İl Genel Meclis Başkanı ve Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Raci Bayrak, ``Bizler her türlü fedakârlığı yaparak güçlü bir kadro kurduk artık sıra futbolcularımızda ve teknik heyetimizde. Bizlerin beklentisi olan 3.Lig Profesyonel heyecanını bizlere tattırsınlar ve başarılara imza atsınlar." dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir