ASAYİŞ - 03 Ekim 2020 Cumartesi 08:29

Bayburt’ta uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

A
A
A
Bayburt’ta uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Bayburt’ta uyuşturucu operasyonunda iki şüpheli tutuklandı.

Bayburt’ta uyuşturucu operasyonunda iki şüpheli tutuklandı.


Konuyla ilgili Bayburt Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:


“Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarına yönelik yapılan çalışmalar, koronavvirüs salgınına karşı tedbirler alınarak hız kesmeden devam etmektedir. Bu kapsamda 29.09.2020 günü A.F.Y isimli şahsın kullandığı araç uygulama noktasında durdurulmuş, yapılan aramalarda araç içerisinde bir miktar kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. M.T. VE Ş.A. isimli şahısların kiralık araç ile ilimize uyuşturucu madde getirerek satacakları şeklinde bilgi edinilmesi üzerine bulundukları araç 29.09.2020 günü Aydıntepe İlçesi Araklı Sokak üzerinde durdurulmuş; araçta, şahısların üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalar sonucunda 1 adet hassas terazi, beş parça halinde toplamda 37,65 gram kubar esrar maddesi, 92 adet sentetik ecza, 2 top rulo halinde alüminyum folyo, uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan şeffaf naylon poşetler, 1 paket çarşaf diye tabir edilen sigara kağıdı, uyuşturucu içiminde kullanılan 5 adet aparat ve eklentileri, 1 adet el yapımı tabanca ve şarjöre takılı vaziyette üç adet fişek ele geçirilmiştir.


Adı geçen şahıslar hakkında adli tahkikat başlatılmış devamında M.T. ve Ş.A. isimli şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır.


Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan, nakleden, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.