YEREL HABERLER - 28 Mart 2017 Salı 10:27

Bilecik Öğrenme Şenliği Organizasyon Komitesi toplandı

A
A
A
Bilecik Öğrenme Şenliği Organizasyon Komitesi toplandı

Bilecik Öğrenme Şenliği Organizasyon Komitesi toplanarak, mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Öğrenme Şenliği ile ilgili istişarelerde bulundular.

Bilecik Öğrenme Şenliği Organizasyon Komitesi toplanarak, mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Öğrenme Şenliği ile ilgili istişarelerde bulundular.


Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda, 23-24 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılması planlanan Öğrenme Şenliği ile ilgili planlama ve organizasyon toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un yanı sıra kentte görev yapan kurum müdürleri ve temsilcileri katıldılar. Toplantıda Öğrenme Şenliği ile ilgili planlama ve iş bölümü yapılarak, organizasyon içeriğinde olması gereken etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve kararlar alındı.


Vali Yardımcı Mustafa Kemal Özgün, Öğrenme Şenliği ile amaçlarının herkes için eğitim düşüncesini yaymak ve hayata geçirmek, bu konuya dikkat çekmek olduğunu belirterek, bunun için şenliklerde mümkün olduğu kadar çok insana ulaşmaya çalışmaları gerektiğini vurguladı.


İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise; hayat boyu öğrenme kavramına dikkat çekerek “Şenlik çalışmalarıyla öğrenmenin hayat boyu sürmesi gerektiğini, eğitime ve öğretime her zaman insanın ihtiyacı olduğunu vurgulamak gerektir. Şenlik organizasyonunda ve etkinliklerde kendilerine destek veren kurum müdür ve temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.