SPOR - 25 Eylül 2017 Pazartesi 16:12

Bayanlar Voleybol Takımı hazırlık maçında Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı

A
A
A
Bayanlar Voleybol Takımı hazırlık maçında Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu bayanlar voleybol takımı, 1.

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu bayanlar voleybol takımı, 1. Ligin önemli takımlarından Anadolu Üniversitesi ile hazırlık maçı yaptı.


Eskişehir Spor Tesislerinde oynanan hazırlık maçında Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu takımı, yeni bir araya gelmiş bir takım olmasına rağmen sergilediği koordinasyon ile sahada göz doldurdu. Tüm hünerlerini gözler önüne seren filenin sultanları ve teknik ekip, oynanan hazırlık maçı ve yoğun bir şekilde devam eden antrenman programları ile ekim ayında başlayacak olan 2. Lig maçlarına hazır olduklarını gösterdi.


İlk maçlarını İstanbul’da Vakıf Bank Bayanlar Voleybol Takımı karşısında oynayacak olan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Bayanlar Voleybol Takımı, hazırlıklarına devam ederken, sağladıkları imkânlar ve her ihtiyaç duyduklarında yanlarında yer alan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler. Böylesine önemli ve son derece başarılı takımların yer aldığı Bayanlar Voleybol 2. Liginde yer alacak Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor oyuncuları ilçemizi ulusal platformda temsil etmenin mutluluğunu dile getirirken, tüm vatandaşların ve spor sevenlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirttiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Geleneksel Türk okçuluğu grup müsabakaları Karabük’te başladı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Geleneksel Türk Okçuluğu grup müsabakaları Karabük’te başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın okul sporları kapsamında küçükler, yıldızlar ve gençler A-B kız-erkek grup müsabakalarına 10 ilden 200’ye yakın sporcu katıldı. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda iki gün sürecek müsabakalarda sporcular, Mersin’de yapılacak Türkiye finallerine katılabilmek için mücadele ediyor. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış seremonisi konuşmalar ile devam etti. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ‘Eğitim Kenti Karabük’ projesi kapsamında hem akademik başarı hem sosyal-sportif faaliyetler hem de değerler olarak Karabük’ün ilerlemesinin sürdüğünü söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sporun tabana yayılması, başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması yönünde çalışmaların devam ettiğini belirten Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, “Farklı yaş kategorilerinden 10 farklı şehirden 200’e yakın sporcu, öğretmen ve hakem arkadaşımızı Karabük’te ağırlıyoruz. Güzel ve heyecanlı mücadeleler izleyeceğiz. Karabük’te birçok organizasyona daha ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Fotoğraf çekimi ile açılış seremonisi sona ererken müsabakalar başladı. Mücadeleler yarın da devam edecek. Karabük’ten başarı ile ayrılacak sporcular Mersin’de yapılacak Türkiye finallerine katılım sağlayacak.