SAĞLIK - 30 Haziran 2020 Salı 14:34

Fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin, Balaban Meydanındaki tarihi Osmaneli evlerini çekti

A
A
A
Fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin, Balaban Meydanındaki tarihi Osmaneli evlerini çekti

Çekmiş olduğu Cami ve kubbe fotoğraflarıyla “Kubbelerin Üstadı” olarak bilinen Fotoğraf Sanatçısı Cemil Şahin, tarihi Balaban Meydanındaki tarihi Osmaneli evlerini çekti.

Çekmiş olduğu Cami ve kubbe fotoğraflarıyla “Kubbelerin Üstadı” olarak bilinen Fotoğraf Sanatçısı Cemil Şahin, tarihi Balaban Meydanındaki tarihi Osmaneli evlerini çekti.


“Kubbelerin Üstadı” olarak bilinen Fotoğraf Sanatçısı Cemil Şahin’in Osmaneli’nde hayran olduğunu anlatan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Cemil Şahin ve Saime Güler ilçemize her uğrayışında çok güzel fotoğraflar çekerek belediyemizle paylaşıyor. Değerli sanatçımıza ve ekibine Osmaneli halkı adına çok teşekkür ediyoruz ve her zaman fahri hemşehrimiz olarak ilçemize bekliyoruz. Önceki gelişlerinde Prof Dr. Yunus Söylet içmeler tesislerimizi, demiryolu köprümüzü, Rüstem Paşa Camii, Aya Yorgi Kilisesi, Sakarya Nehri gibi temalı çektiği fotoğraflar çok beğeni kazanmıştı. Değerli sanatçımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz,ilçemizi ziyaretlerinden çok memnun olduğumuzu ifade ediyoruz. Bizler Osmaneli olarak, fotoğraf sanatçılarına değer veriyoruz. Bunun yanında Osmaneli’nde çektikleri fotoğrafları bizlerle, belediyemizle karşılıksız paylaşan değerli sanatçılarımız Ersin Alok, Yalçın Savuran, Cemil Şahin’e tekrar teşekkür ediyor, saygılar,sevgiler sunuyor,her zaman ilçemize misafirimiz olmalarını bekliyoruz" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.