GÜNDEM - 11 Kasım 2025 Salı 11:18

BŞEÜ’de "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi eğitimi düzenlendi

A
A
A
BŞEÜ’de "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi eğitimi düzenlendi

Bilecik’te gençlerin bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi eğitimi düzenlendi.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından organize edildi. Program kapsamında öğrencilere madde bağımlılığı, bağımlılıkla mücadele yöntemleri ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları hakkında detaylı bilgiler verildi.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, eğitimlerin amacına değinerek, "Bu kapsamda yürütülen eğitimlerle öğrencilerimizin bilinçli bireyler olarak toplumsal farkındalığa katkı sağlamaları hedeflenmektedir" dedi.



BŞEÜ’de "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi eğitimi düzenlendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.