GÜNDEM - 13 Şubat 2025 Perşembe 11:17

Minik öğrencilerle etkinlik yaptı

A
A
A
Minik öğrencilerle etkinlik yaptı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yaptırılan TOBB Anaokulu açılışına katılırken, minik öğrencilerle etkinlik yaptı.


TOBB tarafından Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaptırılan anaokulunun açılışına Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Açılışta minik öğrencilerle bir araya gelen Vali Aygöl, öğrencilerle etkinlikler yaparak okulun eğitim hayatına kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Eğitimin, Bilecik’in gelişimi için en önemli önceliklerden biri olduğunu vurgulayan Vali Aygöl, okulda incelemelerde bulundu.


Ardından öğretmenler odasında yapılan toplantıda, öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak modern ve donanımlı bir ortam oluşturulmasının önemine dikkat çeken Aygöl, "Bu tür yatırımlar, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için büyük bir fırsattır. Eğitime yapılan her katkı, güçlü bir toplum inşa etmemizin temelidir" dedi.


Açılışı yapılan anaokulun, öğretmenler, öğrenciler ve veliler için hayırlı olması temenni edildi.



Minik öğrencilerle etkinlik yaptı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Bayraktar’dan CHP Genel Başkanı Özel’e cevap Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in iddialarına cevap verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Özgür Özel’in bugün Grup Toplantıları esnasında bakanlığımızı ve madencilik sektörümüzü ilgilendiren konularla ilgili yaptığı talihsiz açıklamalarını gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir yaklaşım olarak değerlendiriyoruz. Gerçeklerden kopuk bu iddialarınızın hangisini düzeltelim. Zira her cümleniz ayrı bir çarpıtma, her iddianız ayrı bir istismar konusu. 2002 öncesi verilen maden ruhsatı sayısı iddia ettiğiniz gibi bin 186 değil, 52 bin 686’dır. Hükümetlerimiz dönemi ve önceki dönemlerde verilen ruhsatlardan şu an 13 bin 157’si yürürlüktedir. Üstelik fiilen madencilik faaliyetine konu alan, ülkemiz yüzölçümünün sadece yüzde 0,18’i düzeyindedir. İlgili Holding’in ise 12 arama, 184 işletme ruhsatı yürürlüktedir; ancak tüm izin süreçleri tamamlanmış ve fiilen üretim yapılabilen ruhsat sayısı 92’dir. Bu şirketle ilgili bakanlığımızın bugüne kadar uyguladığı yaptırımlar ve aldığı tedbirler de kamuoyunun malumudur" ifadelerine yer verdi. Bakan Bayraktar CHP’li belediyeler üzerinden Özel’i eleştirdiği paylaşımında, "Gerçekler bu kadar açıkken, kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu çabaların tek bir izahı vardır: Siyasi manipülasyon. Çünkü sizler, kendi yönetiminizdeki CHP’li belediyelerde ortaya çıkan yolsuzluk iddialarına cevap veremezken; iftirayı, çarpıtmayı ve karalamayı siyaset zannediyorsunuz. Gabar’da petrol bulunmasını ‘hikaye’ diyerek küçümseyen, Karadeniz gazını ‘yok sayan’, Mavi Vatan vizyonuna ‘masal’ diyen, Akkuyu Nükleer Santrali’nin iptal edilmesini savunan bir anlayışın bugün bize ders vermeye kalkması ibretliktir. Türkiye’nin stratejik kazanımlarını itibarsızlaştırmaya çalışan bu yaklaşımın derdi ne emekçidir ne de ülke menfaati. Biz ise dün olduğu gibi bugün de işçimizin, emekçimizin hakkını korumaya, ülkemizin kaynaklarını milletimizin menfaatine kullanmaya ve gerçekleri her platformda ifade etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.