SPOR - 09 Temmuz 2024 Salı 10:32

Plaj Voleybolu Turnuvası’nın şampiyonu ‘Kumdan Kale’ isimli takım oldu

A
A
A
Plaj Voleybolu Turnuvası’nın şampiyonu ‘Kumdan Kale’ isimli takım oldu

Bilecik Gölpark’ta düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvasında kupanın sahibi ‘Kumdan Kale’ isimli takım oldu.


Bilecik Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen Plaj Voleybol Turnuvası nefes kesen mücadele ile başladı. Turnuvada takımlar galibiyet için kıyasıya yarıştı. Oynanan final maçında ise kupanın sahibi ‘Kumdan Kale’ isimli takım oldu. Kumdan Kale takımının oyuncuları heyecan verici maçta hem kıyasıya yarıştıklarını hem de eğlendiklerini belirtti.


Vali Aygöl, Kumdan Kale isimli takım oyuncularına madalyalarını ve şampiyonluk kuplarını takdim ederek kendilerini tebrik etti.



Plaj Voleybolu Turnuvası’nın şampiyonu ‘Kumdan Kale’ isimli takım oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Emre Akbaba: "Yıllardır Süper Lig’deyim, böyle bir hikaye görmedim" Eyüpspor’un futbolcusu Emre Akbaba, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen ligde kalmayı başardıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Yıllardır Süper Lig’deyim, böyle bir hikâye görmedim" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Eyüpspor, deplasmanda Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte ligde kalan Eyüpspor’da Emre Akbaba, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son haftalarında elde ettikleri başarılı sonuçların ardından ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Akbaba, "Ben oyuna girerken diğer maçların skorlarını sormadım. Yedek kulübesindeki o yüz ifadelerinden dolayı durumu anladım. 3-2 geriye düştük. Bizim için zor bir mücadele oldu. Yeni kurulan, genç oyuncular, Süper Lig tecrübesi olmayan oyuncular. Takım arkadaşlarım inanılmaz bir mücadele verdi. Genç arkadaşlarıma tecrübeli arkadaşlarım yardım etti. Atila hocam ekibiyle bize inanılmaz destek oldu. Güzel bir hikaye yazdık. Çünkü ikinci devre başında herkesin bu takım kesin düştü dediği bir takımdı. Yıllardır Süper Lig’deyim, böyle bir hikaye görmedim. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, alınlarından öpüyorum. Güzel bir hikaye yazdık diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. "Bizim için kolay olmadı ama çok şükür başardık" Maçın son bölümünde 3-2 geriye düşmelerine rağmen attıkları golle ligde kalmayı başarmalarının hatırlatılması üzerine Akbaba, "Gerçekten zor, maddi anlamda da sıkıntılar yaşadık. Takım arkadaşlarım, özellikle tecrübeli oyuncular bunu hiçbir zaman yansıtmadı. Birlik, beraberlik içerisinde tuttu. Bizim için kolay olmadı ama çok şükür başardık" cümlelerine yer verdi.