ASAYİŞ - 28 Ekim 2022 Cuma 16:23

19 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

A
A
A
19 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

Bingöl’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, 22 parça halinde toplam ağırlığı 19 kilo 330 gram esrar ele geçirildi, 1 şüpheli de tutuklandı.

Bingöl’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, 22 parça halinde toplam ağırlığı 19 kilo 330 gram esrar ele geçirildi, 1 şüpheli de tutuklandı.


Valilikten yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizce, ilimizde uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen operasyon neticesinde, 22 parça halinde toplam ağırlığı 19 kilo 330 gram ot esrar ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili olarak şüpheli şahsa ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan işlem yapılmış olup, şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır” denildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün; yeni kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesi teklifine ilişkin 13 Mayıs tarihli yazısı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunca görüşüldü. Genel Kurul; Sandıklı ilçesinin Afyonkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Sandıklı Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçeleri" olarak belirlenmesine, Serik ilçesinin Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Serik Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Serik ilçesi" olarak belirlenmesine, Suşehri ilçesinin Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Suşehri Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Suşehri, Akıncılar, Gölova, İmranlı ve Koyulhisar ilçeleri" olarak belirlenmesine, Ortaca ilçesinin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Ortaca Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri" olarak belirlenmesine karar verdi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun, yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerini belirleyen Genel Kurul Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin; ülkemize, milletimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adalet hizmetlerini daha hızlı, daha etkin ve daha erişilebilir kılmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.