YEREL HABERLER - 29 Ocak 2014 Çarşamba 10:28

Bingöl-genç Karayolundaki Çukurlar Sürücülerin Tepkisine Neden Oldu

A
A
A
Bingöl-genç Karayolundaki Çukurlar Sürücülerin Tepkisine Neden Oldu

Bingöl-Genç karayolunda oluşan çukurlar vatandaşlar ve sürücülerin tepkisine neden oldu. Yoldaki çukurlar nedeniyle her an olası trafik kazaları ile karşı karşıya kalındığını belirten sürücüler, yetkililerin bir an evvel bu soruna çözüm bulması gerektiğini dile getirdi.
Genç-Bingöl karayolunun birinci ve yedinci kilometreleri arasında oluşan çukurlar trafik kazalarına neden oluyor. Genç ilçe girişi ile Garip köyü yol ayrımına kadar oluşan çukurlardan dolayı her an olası trafik kazaları ile burun buruna geldiklerini belirten sürücüler, yetkililerle tepki gösterdi. Mevcut yolun yapımına geçtiğimiz sene başlanıldığını hatırlatan sürücüler, yol yapım çalışmalarının bölgenin iklimine göre yapılmadığını ve bundan dolayı çukurların oluştuğunu ileri sürdü.
Karayolları yetkilileri ise yağışlardan dolayı çukurlara müdahale edilemediğini, yağışların durmasının ardından bölgede oluşan çukurlara müdahale edileceğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Çanakkale’de öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendi Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Trafik Haftası’nın önemini vurgulamak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi. Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Trafik Haftası’nın önemini vurgulamak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi. "Hayatla Yarışılmaz" mottosuyla düzenlenen etkinlik, 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Trafik güvenliği konusunda bilinçlenmek ve önemli mesajları paylaşmak için bir araya gelen öğrenciler, trafik kurallarına uyma, emniyet kemeri kullanımı ve hız sınırlarına riayet etme konularında bilgilendirildi. Etkinlik kapsamında, öğrencilere trafik polisleri tarafından seminerler verildi ve trafik güvenliği konusunda bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Ayrıca, öğrencilerin pratik yapmaları için polis araçları, ışıklı ve sesli uyarı cihazları ve trafik işaret ve levhaları ile trafik eğitim alanları oluşturularak, trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenmeleri sağlandı. Trafik Haftası etkinliğine katılan öğrenciler, edindikleri bilgileri trafik polisleri eşliğinde araç sürücüleri ile paylaşarak trafik bilincinin yayılmasına katkı sağladılar. Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, geleceğin sürücülerinin trafik kurallarına uyumlu ve bilinçli bireyler olmalarını sağlamak için benzer etkinliklerin düzenlenmeye devam edeceğini belirtti.