ASAYİŞ - 26 Temmuz 2024 Cuma 08:52

Bıçaklı saldırıda yaralanan Güzel: “Tanımıyorum kendisini, biri arkadan bıçak salladı”

A
A
A
Bıçaklı saldırıda yaralanan Güzel: “Tanımıyorum kendisini, biri arkadan bıçak salladı”

Bingöl’de dün yaşanan bıçaklı saldırı olayında yaralanan ve hastanede tedavisi süren Ahmet Güzel, evden çıktıktan hemen sonra bu olayın başına geldiğini söyledi.


Olay, dün saat 13.30 sıralarında merkez Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelmişti. Madde bağımlısı olduğu belirten şahıs, elinde bıçakla birçok vatandaşa saldırdı ve bu saldırılarda 4 kişi hayatını kaybetti.


Bıçaklı saldırı olayında yaralı olan vatandaşlar 54 yaşındaki 5 çocuk babası Ahmet Güzel’in hastanedeki tedavisine devam ediliyor.


Olay anını anlatan Güzel, “Dün işten geldim evde oturuyordum, çarşıya çıkıyordum. Eski karakolun oraya geldiğim zaman tabi tanımıyorum kendisini, biri arkadan bıçak salladı. O esnada baktım bir genç. Tabi şuuru yerinde değilmiş. Halk otobüsü durağına doğru kaçtım. Duraktan sonra sağlık ocağına geçtim, orada pansuman falan yaptılar. Sonra ambulans geldi ve bizi hastaneye getirdiler” dedi.


Halk otobüsü durağındaki sürücüler olayı fark edince, dışarıya doğru çıktı. Şahıs, sürücülerin duraktan çıkmasıyla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralı Güzel, sürücülerin de yardımıyla sağlık ocağına götürüldü. O anlar ise halk otobüsünün kamerasına anbean yansıdı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak Uşak’ta bir köpeği demir sopayla işkence eden şüpheli tutuklandı Uşak’ta sahipsiz bir köpeğe yönelik şiddet görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Olay, Uşak merkeze bağlı Aşağı Karacahisar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaşanan olayda, bir kişinin sahipsiz köpeğe demir çubukla vurduğuna ilişkin görüntüler bazı basın yayın organları ve sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Görüntüler üzerine Uşak Valiliği konuya ilişkin soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince şüphelinin F.U. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. -Uşak Valiliği konuya ilişkin açıklamada bulundu Uşak Valiliğince konuya ilişkin yapılan açıklamada ise; "Çeşitli basın-yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında, Merkez Karacahisar köyünde F.U. isimli şahsın sahipsiz köpeğe demir çubukla vurmak suretiyle eziyet ettiğine dair paylaşımlar yer almaktadır. Valiliğimiz koordinesinde, Uşak iI Jandarma Komutanlığımız derhâl olay yerine intikal etmiş; Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından Uşak Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Ayrıca, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun 14. maddesinin (a) fıkrası gereğince Doğa Koruma ve Millî Parklar Şube Müdürlüğümüzce şahsa idari para cezası uygulanmıştır." ifadelerine yer verildi.