ASAYİŞ - 24 Ekim 2024 Perşembe 16:26

Bingöl’de 52 bin dal makaron ele geçirildi

A
A
A
Bingöl’de 52 bin dal makaron ele geçirildi

Bingöl’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 52 bin 700 dal makaron ve 27,5 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.


Bingöl Emniyet Müdürlüğü , Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, 23 bin dal boş makaron, 29 bin 700 dal içi dolu makaron ve 27,5 KG açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Şüpheli hakkında ise adli tahkikata başlanıldığı bildirildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Vergi Denetim Kurulu’na rüşvet soruşturmasında yeni operasyon: 10 gözaltı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na yönelik yürütülen rüşvet soruşturmasında yeni bir operasyon başlatıldı. İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleşen baskınlarda 10 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen "rüşvet" soruşturmasında yeni bir operasyon başlatıldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyonların ilki 26 Aralık 2024’te düzenlenmişti. Soruşturma kapsamında düzenlenen 3. dalga operasyon sırasında şüphelilerden elde edilen telefonların bilirkişi incelemesi sırasında çok sayıda kişinin benzer eylemlere karıştıkları tespit edildi. Bu kapsamda imaj ve imaj inceleme tutanaklarında yer alan tespitlerde kimlikleri açığa çıkarılan şüphelilerin rüşvet suçuna karıştıkları, bu şahısların firma sahipleri ile ilişki kurarak cezai müeyyideden kaçınmaları karşılığında rüşvet talep ettikleri ve aldıkları belirlendi. Yeni deliller ışığında harekete geçen Mali Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na yönelik yürütülen rüşvet soruşturmasında bu sabah yeni bir operasyon başlattı. Uzun süre devam eden teknik ve fiziki çalışmaların sonucunda İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlarda 10 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Yakalanan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Soruşturma kapsamında yürütülen tahkikat işlemlerinin devam ettiği aktarıldı.