YEREL HABERLER - 19 Aralık 2011 Pazartesi 11:36

TATVAN`DA BASKETBOLCULARA AYAKKABI VE FORMA HEDİYE EDİLDİ

A
A
A
TATVAN`DA BASKETBOLCULARA AYAKKABI VE FORMA HEDİYE EDİLDİ

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Kaymakamlık tarafından hayata geçirilen ve Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde finanse edilen 12 dev adam Basketbol okulları projesi kapsamında 100 sporcuya ayakkabı ve forma hediye edildi.
Sporculara verilen 100 ayakkabının Tatvan Kaymakamlığı tarafından 100 formanın da Bitlis Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından hediye edildi.
12 dev adam Basketbol spor okulları Antrenörü Mustafa Şentürk, proje kapsamında Basketbola 300 öğrencinin başladığı ve idmanların başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Bitlis’te ilk defa bu tür bir projenin uygulandığını anlatan Antrenör Şentürk, geriye kalan 200 sporcu içinde ayakkabı ve forma hediye edileceğini vurguladı.
Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz’ın ve Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Güven’in projeye büyük destekleri olduğunu dile getiren Şentürk "Sporcularımızın hepsi Basketbola çok hevesliler. Projeyi hayat geçirdiğimiz tarihten bu yana sporcu sayımız 300’e ulaşmış durumdadır. Amacımız bu sporcuları en iyi şekilde yetiştirip sokakta dolaşmak yerine Türk sporuna kazandırmaktır. Şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla sporcularımız da bu konuda çok gayretliler. Her şey yolunda gitmesi durumunda bir sonraki sezonda
kulüpler kurarak bu sporculara lisans vererek bu kulüplerde bölgesel maçlara çıkaracağız" diye konuştu.
Ayakkabı ve forma alan öğrencilerde almış oldukları hediyeler için yetkililere teşekkür ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir