SPOR - 23 Eylül 2025 Salı 20:27

Boluspor - Ümraniyespor maçının ardından

A
A
A
Boluspor - Ümraniyespor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Boluspor-Ümraniyespor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.


Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Boluspor sahasında karşılaştığı Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.



"Çok ciddi bir 3 puan kaybı bizim adımıza"


Beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Boluspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Beklemediğimiz bir mağlubiyet. Hiçbir şekilde beklemiyorduk. Başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar çok üstün olduğumuz bir karşılaşma. 7-8 tane net gol pozisyonu, 30. dakikada 3-4 sıfır girmemiz lazım. Keza ikinci yarıda da aynı şekilde birçok gol pozisyonu, tamamen oyun kontrolü bizde. Üçüncü bölgeye kadar, çok gerçek anlamda çalışılmış set geçişleri yaparak geldik. Maalesef final paslarını, özellikle 7-8 pozisyonu sahada hiç atamıyorsanız, maalesef böyle oluyor. Kontradan da aslında hep çalıştığımız biz de rakip yarı alanda oynadığımız için kaybettiğimiz yerde savunma reaksiyonu hep veriyoruz biz. Ben orada kenardan da oyunculara ‘Faul, en kötü faul yapın’ dememe rağmen, 60-50 metre falan herhalde oyuncu top sürdü. Biz orada bitirmeliydik bu hatayı. Çok basit bir gol, rakip takımın pozisyonu yok, gol yedik. Bizim 7-8 pozisyonumuz var, gol atamadık. Çok ciddi ve kayıp bir 3 puan bizim adımıza. Bu anlamda üzücü. Yoksa oyun anlamında hemen hemen her şeyi yaptık, her şeyi denedik. Ama dediğim gibi, gol atamazsanız, bu kadar pozisyonda gol atamıyorsanız maalesef puan kaybetmeye mahkum oluyorsunuz" dedi.



"Ne üzülmeye ne sevinmeye zamanımız var"


Bir an önce mental olarak toparlanıp önlerindeki maçlara bakacaklarını kaydeden Mustafa Er, "Devam edeceğiz. Çok fazla zamanımız yok, biliyorsunuz. Şimdi Pazar günü beş gün sonra bir maçımız daha var. Sonra beş gün sonra bir tane daha oynayacağız. Ne üzülmeye ne sevinmeye zamanımız var. Ben bunu oyunculara söyledim. Çok çabuk dersler çıkarıp, özellikle mental anlamda kendimizi yenilememiz lazım. Çünkü ciddi bir yıkım oldu bizim adımıza. Mental anlamda düştük. Bu maçın öyle bitmesi hepimizi gerçekten çok üzdü. Dediğim gibi, beklemediğimiz, arzu etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Camiamızdan özür diliyoruz. Çok üzülüyoruz" diye konuştu.



Bölükbaşı: "Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti"


Boluspor’un formda olduğu dönemde aldıkları galibiyetin kendileri açısından güzel olduğunu söyleyen Ümraniyespor Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı, "Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Boluspor’un da çok formda olduğu bir dönemde bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Oyunun genelinde oyuncuların koymuş olduğu efordan, mücadeleden çok memnunum. Mücadelesiz olmuyor. En azından bunu gördüler. Son dakikaya kadar oyunu bırakmadılar. 10 kişi kaldıktan sonra çok ciddi efor koydular sahaya. Hepsine teşekkür ediyorum. Boluspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Devre arası ile ilgili çalışma yapılıyor. Tabii transfer yasağı kalkarsa, sanırım devre arası da devam ediyor bizim yasağımız. Tam onunla ilgili detay bilmiyorum. Tamamen oyuncularla ilgileniyorum. Oyunculara konsantreyim. Çok enerjiyi o tarafa harcamıyoruz" ifadelerini kullandı.



Boluspor - Ümraniyespor maçının ardından

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Köpek saldırısında yaralanan 3 yaşındaki bebek 34 gün sonra evine kavuştu Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir köpeğin saldırısına uğraması sonucu ağır yaralanan ve Ankara’da tedavi edilen 3 yaşındaki bebek geçirdiği 5 operasyonun ardından 34 gün sonra evine döndü. 34 gün boyunca bebeğinin evine dönmesini bekleyen baba bebeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Öte yandan, köpeğin resmi olmayan sahibinin babaya şikayetini çekmesi için para teklif ettiği öğrenildi. Anbar Mahallesi Beydağ Sokak’ta 20 Mart günü yaşanan olayda, başıboş köpek, sokakta oynayan 3 yaşındaki yabancı uyruklu A.D.’ye saldırdı. Olayda A.D. ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından talihsiz çocuk ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başıboş köpek belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile bayıltılarak barınağa götürüldü. Köpek saldırısı sonucu başından ağır yaralanan çocuk, Kayseri Şehir Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne nakledildi. Köpeğin resmi olmayan sahibi ortaya çıktı Ayrıca, olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında A.D.’ye saldırarak ağır yaralayan köpeğin Ö.Y. tarafından kayıt altına alınmadan sahiplenildiği tespit edildi. Ö.Y.’ye Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından ’hayvanın kayıt altına alınmadan beslenmesi’, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından da ’önlem alınmadan köpek beslemek’ suçundan ceza yazıldığı öğrenildi. Bebeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı Köpek saldırısına uğrayan 3 yaşındaki A.D. geçirdiği 5 operasyonun ardından 34 gün sonra evine döndü. Kafasındaki ağır yaranın dışından bacaklarında da yaralanan A.D.’nin tedavisi Kayseri’de devam edecek. Bebeğinin eve dönmesiyle büyük mutluluk yaşadığını dile getiren baba Salih D., "Bebeğim Ankara’da 5 tane operasyon geçirdi. 34 gün sonra evine döndü. Evine dönmesine mutlu oldum. Geldiğine inanamadım. Allah’a şükürler olsun. Çocuğumun hastanede tedavisi sürecek. Çünkü hala yaraları mevcut" diye konuştu. Aileye şikayetçi olmamaları için para teklif etmişler Kendilerine mahalle bakkalı aracılığıyla para teklif edildiğini dile getiren Salih D., "Mahallemizdeki bakkalı aracı tutarak şikayetçi olmamamız için para teklif etmişler. Ben oğlumun hakkını istiyorum. Her yeri yara içerisinde Ben çocuğum için varım. Onun için yaşıyorum. Şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.
Antalya Antalya’da derbi galibiyetini kutlayan bir taraftar bıçakla yaralandı Antalya’da derbi coşkusu sokaklara taştı. 3-0’lık galibiyet sonrası Galatasaray taraftarı sokakları bayram yerine çevirirken, bir taraftar bıçaklanarak yaralandı Süper Lig’de derbi zaferi yaşayan Galatasaray’ın galibiyeti, Antalya’da sokaklara taşındı. Sarı-kırmızılı taraftarlar maçın ardından bir araya gelerek tezahüratlar eşliğinde kutlama yaptı. Kent merkezinde Işıklar Caddesi ve Kültür Kafeler Caddesi’nde toplanan taraftarlar, bayraklar ve meşalelerle renkli görüntüler oluştururken, bazı taraftarlar ise araçları ile konvoy düzenledi. Galibiyet sevincini yaşayan sarı kırmızılı taraftarlar, marşlar söyleyerek derbi zaferini kutladı. Maçın bitiş düdüğü ile Kültür Mahallesi Kafeler Caddesi olarak bilinen 3805 Sokak üzerinde zaman zaman karşı karşıya gelen iki takım taraftarları arasında küçük çaptı tartışmalar yaşandı. Bir taraftar bıçaklanarak yaralandı Öte yandan kutlamalar sırasında derbi maçını arkadaşları ile birlikte izleyen ve galibiyet coşkusunu yaşamak isteyen ve isminin Mehmet A. olduğu öğrenilen bir Galatasaray taraftarı ise kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçaklanarak yaralandı. Olay sonrası kimliği belirsiz şahıslar olay yerinden kaçarken polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından arkadaşının verdiği formasını sallayarak bindiği ambulansla hastaneye kaldırıldı.