SPOR - 06 Ağustos 2025 Çarşamba 20:26

Mustafa Er: "Biz şu anda hem sayısal hem kalite hem de fiziksel anlamda maalesef gerideyiz"

A
A
A
Mustafa Er: "Biz şu anda hem sayısal hem kalite hem de fiziksel anlamda maalesef gerideyiz"

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Boluspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Biz şu anda hem sayısal hem kalite hem de fiziksel anlamda maalesef gerideyiz. 14 Temmuz’da sezonu açtık. Diğer takımlara baktığımızda, birçoğu haziranın 20’si ile 30’u arasında sezonu açtı" dedi.


Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde, günde çift antrenmanla sezona hazırlanan kırmızı-beyazlı ekip, takıma yeni eklenen transferlerle uyum süreci yaşıyor. Teknik Direktör Er, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



"Lige sancılı başlayacağız"


Sezona hem antrenman anlamında hem de fiziksel anlamda geç başladıklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Lige sancılı başlayacağız. Ben bunu geldiğim ilk günde söyledim. 19 oyuncu ayrılmış aramızdan. Çok ciddi bir sayı. 2 sene başarılı olmuş bir takım. Ama takımın içi maalesef boşalmış durumda. Geçen seneden 5 oyuncumuz var. Biz sezonu erken açan takımlardan minimum 18 gün gerideyiz. O da 30 antrenman demek. Süreç halen daha devam ediyor. Biz şu anda hem sayısal hem kalite hem de fiziksel anlamda maalesef gerideyiz. 14 Temmuz’da sezonu açtık. 3 haftalık bir kamp programı yaptık ve bu hafta artık maç haftası. Diğer takımlara baktığımızda, birçoğu haziranın 20’si ile 30’u arasında sezonu açtı. Bu durumda biz minimum 17-18 gün gerideyiz. Bu da minimum 30 antrenman demek. Üstelik, 14 Temmuz’da oynayabilecek seviyede sadece 5-6 oyuncumuz vardı. Süreç hâlâ devam ediyor. Bugün katılan oyuncumuz var, dün katılan var, ondan önce gelen var. Yani bazı oyuncuların antrenman açığı daha da fazla. Tabii hazır oyunculara yönelmeye çalışıyoruz ama transfer süreci biliyorsunuz çok kolay olmuyor. Maksimum derecede, burada yönetim kurulumuz, sportif direktörümüz, teknik heyet hem antrenman yapıyor hem de sürekli oyuncularla alakalı bilgi alışverişinde bulunuyor. Transfer listemizi sürekli güncelliyoruz. Kimler gelebilir, kimlerle irtibata geçip hızlıca aramıza katabiliriz, bunlara bakıyoruz. Transfer dönemi bitene kadar bu sürece devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.



"Pazar günkü maça en hazır şekilde çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"


Teknik Direktör Mustafa Er, "Fiziksel olarak gerideyiz, sayısal olarak gerideyiz. Kalite olarak da mevcut kadrodaki seviyeyi yüzde 100 artırmamız gerekiyor. Ama bu anlamda oyuncularımıza da teşekkür ediyorum. Üç hafta boyunca hızlandırılmış bir program uyguladık. Buna mecburduk. Çok ciddi bir yüklenme yaptık ve çok şükür, sakatlık yaşamadık. Oyuncuların katılımı gerçekten iyiydi. Hazırlık maçlarında da bu yüklemeleri devam ettirdik. Aslında hazırlık maçları, bu yükün devamı niteliğindeydi. Bu hafta tempoyu biraz düşürüyoruz. Sadece bugün çift antrenmanımız var. Artık perşembe ve cumartesi günleri tamamen taktik çalışacağız. Pazar günkü maça en hazır şekilde çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.



Mustafa Er: "Biz şu anda hem sayısal hem kalite hem de fiziksel anlamda maalesef gerideyiz"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kaza sonrası sürücü kaçtı, yaşlı çift geldi: Polisi ikna etmek için dakikalarca dil döktüler Kırıkkale’de takla atarak şarampole devrilen otomobilin sürücüsü, kaza sonrası kayıplara karıştı. Kazanın ardından olay yerine eşiyle birlikte gelen bir vatandaş ise aracı kendisinin kullandığını öne sürdü. Dakikalarca dil döken yaşlı çift, polis ekiplerini ikna etmeye çalıştı. Kaza, gece saatlerinde Kırıkkale-Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 71 AEP 662 plakalı Hyundai marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Takla atan otomobil, şarampole devrildi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, araçta yaptıkları incelemede alkol şişeleriyle karşılaştı. Sürücünün ise kazanın ardından olay yerinden kaçtığını belirledi. Kazanın ardından eşiyle birlikte olay yerine gelen bir vatandaş, aracı kendisinin kullandığını iddia etti. Panik yaptığı için olay yerinden ayrıldığını söyleyen vatandaş, "Vallahi ben sürüyordum arabayı. Tansiyonum yükseldi. Arabanın anahtarı da bende. Beni araçtan başkaları çıkarttı. Korktum, panik yaptım. Beni başkaları eve götürdü, hanımı aldım geldim" diyerek kendini savundu. "Siz bize inanmıyorsunuz, biz de size söylemiyoruz" Polis ekipleri, araçta bulunan alkol şişeleriyle ilgili de yaşlı çifte soru yöneltti. Vatandaş, alkol şişelerinin araca daha önce konulmuş olabileceğini öne sürdü. Dakikalarca polis ekiplerine kazayı kendilerinin yaptığını anlatmaya çalışan çift, ekipleri ikna edemedi. Polis ekiplerinin araç sahibinin ismini sorması üzerine kadının, "Siz bize inanmıyorsunuz, biz de size söylemiyoruz" sözleri dikkat çekti. Kaza yaptığını öne süren kişinin üzerinde belirgin yara izine rastlanmaması da ekiplerin şüphesini artırdı. Bu sırada fenalaşan kadın için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şarampole devrilen otomobil, yapılan incelemenin ardından bulunduğu yerden kaldırılarak otoparka çekildi. Polis ekipleri, kazanın gerçek sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.