ASAYİŞ - 06 Temmuz 2025 Pazar 23:14

Panelvan araç dereye uçtu: Tatil için Bolu’ya gelen çift ölümden döndü

A
A
A
Panelvan araç dereye uçtu: Tatil için Bolu’ya gelen çift ölümden döndü

Bolu-Abant karayolunda kontrolden çıkan panelvan aracın dereye uçtu. Tatil için Bolu’ya gelen çift, kazayı hafif yaralı olarak atlattı.


Kaza, Bolu-Abant karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’nden Abant Gölü’ne gitmek üzere yola çıkan T. S. idaresindeki 41 E 4150 plakalı panelvan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak dere yatağına uçtu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, dereye yuvarlanan araca müdahale ederek içeride mahsur kalan T.S ve eşi L.S.’yi araçtan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan çiftin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.



Panelvan araç dereye uçtu: Tatil için Bolu’ya gelen çift ölümden döndü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Köşk’te ’kahvehane sohbetleri’ ile gönüllere dokunuluyor Aydın’ın Köşk ilçesinde Müftülük tarafından hayata geçirilen "Kahvehane Sohbetleri" projesi kapsamında düzenlenen programlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Köşk Müftülüğü’nün toplumun her kesimine ulaşma hedefiyle sürdürdüğü proje çerçevesinde Kıran Mahallesi’nde anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. İlçe Vaizi Ahmet Çelik’in kıldırdığı yatsı namazının ardından başlayan program, mahalle kahvehanesinde yapılan sohbetle devam etti. Programda konuşan İlçe Müftüsü Dr. Nuri İlkatmış, dinin günlük hayat içindeki yeri, birlik ve beraberliğin önemi ile toplumsal dayanışma konularına değindi. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Gecede ayrıca din görevlilerinden oluşan ilahi grubu da ilahileri ile kulakların pasını sildi. Din Hizmetleri Uzmanı Abdullah Sami Avcı’nın bendir eşliğinde eşlik ettiği programda, Yeni Cami İmam Hatibi Mustafa Tekin, Fatih Camii Müezzini Ferdi Turan, müftülük personeli Cengiz Ay ve hafız öğrencinin seslendirdiği ilahiler, katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Köşk Müftülüğü yetkilileri, ’Kahvehane Sohbetleri’ programlarının önümüzdeki süreçte farklı mahallelerde de devam edeceğini belirtirken, ev sahipliği dolayısıyla Kıran Mahalle Camii İmamı Fatih Akyüz ile Mahalle Muhtarı Hakan Karagöz’e teşekkür edildi.