ASAYİŞ - 10 Ağustos 2019 Cumartesi 15:52

TEM’de, park halindeki tıra çarpan kamyonetteki 2 kişi öldü

A
A
A
TEM’de, park halindeki tıra çarpan kamyonetteki 2 kişi öldü

Bolu’da, TEM Otoyolu’nda park halindeki tıra çarpan kamyonetteki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Bolu’da, TEM Otoyolu’nda park halindeki tıra çarpan kamyonetteki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Ankara istikametine seyir halinde olan Sefa Çelebi yönetimindeki 34 FR 1452 plakalı otomobil, arıza nedeniyle Gerede mevkiinde emniyet şeridinde park halinde olan Mustafa Kemal Palamut idaresindeki 50 AP 975 plakalı tıra arkadan çarptı.


Kazada, kamyonette bulunan Hacer ve Hilal Rabia Çelebi olay yerinde hayatı kaybederken, sürücü yaralı olarak kurtuldu. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Kazada yaralanan sürücü Sefa Çelebi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Hacer ve Hilal Rabia Çelebi’nin cenazeleri ise Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından aynı hastanenin morga götürüldü.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: “Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işıkhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu. Başkan Doğan, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Işıkhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Işıkhan, Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti olduğunu belirterek, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Şeref defterinin imzalanıp hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.