YEREL HABERLER - 06 Kasım 2015 Cuma 16:37

Burdur'da İlk Mazbatayı CHP'li Göker Aldı

A
A
A
Burdur'da İlk Mazbatayı CHP'li Göker Aldı

BURDUR(İHA) – 1 Kasım Genel Seçimleri sonucu 26. Dönem CHP Burdur Milletvekili seçilen Dr. Mehmet Göker, Burdur Adliyesinde düzenlenen bir törenle mazbatasını aldı.
CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’e mazbata töreninde eşi Dr. İlkin Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ve CHP İl Teşkilatı üyeleri eşlik etti. Törende Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Milletvekili Göker’e, üzerinde isminin yazılı olduğu kalem hediye ederek, görevinde başarılar diledi. CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker’in mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özgür Aktuğ takdim etti. Aktuğ’a teşekkür eden CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, “İktidar tüm rejimlerde vardır, muhalefet ise sadece demokrasilerde bulunur. Halkın bana verdiği bu yetkiyi, en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Ülkem ve Burdur için yararlı olan her şeyin arkasında, seçim alanlarında verilmiş vaatlerinde takipçisi olacağım. Bu bağlamda tüm örgütüme, belediye başkanıma, il başkanıma ve elbette ailemin başkanına çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun” diye konuştu.
Mazbatasını alan Göker, burada teşkilatıyla kucaklaşarak, tebriklerini aldı. Mazbata töreni, Burdur Adalet Sarayı önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
BAŞKAN TEŞKİLATA ÇAY ISMARLADI
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker’i mazbatasını aldıktan sonra CHP İl Teşkilat ile birlikte, Burdur Belediyesi İstasyon Çay Bahçesi’nde ağırladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Teşkilatı birlikte çay içerek, sohbet etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir