ASAYİŞ - 18 Mayıs 2020 Pazartesi 13:29

Sinir krizi geçiren kadın tartıştığı kocasını bıçakladı

A
A
A
Sinir krizi geçiren kadın tartıştığı kocasını bıçakladı

Burdur’da eşiyle tartışan kadın, eşini bıçakla yaraladı.

Burdur’da eşiyle tartışan kadın, eşini bıçakla yaraladı. Sinir krizi geçiren kadın kendine de zarar vermek istedi. 112 ekipleri yaralı adama müdahale ederken, bir yandan da kadını sakinleştirdi.


Burdur’un Bucak ilçesi Alaattin Mahallesinde eşiyle tartışan kadın, kocasını bıçaklayarak yaraladı. Edinilen bilgilere göre bugün saat 11.00 sıralarında eşi Hüseyin K. ile tartışan eşi Büşra K. eline geçirdiği bıçak ile eşini sırtından hafif yaraladı. Apartman sakinleri tartışma seslerinin yükselmesi nedeni ile 112 acil çağrı merkezine haber verdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri bir taraftan kadını sakinleştirmeye çalışırken, ambulans ekipleri de sırtından hafif yaralanan Hüseyin K.’ye ilk müdahalesini yapmak üzere ambulansa götürdü.



Zor sakinleştirildi


Sinir krizi geçiren kadın eline aldığı bıçak ile kendine de zarar vermeye çalıştı. Güç bela sakinleştirilen kadın polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere Bucak ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Hafif yaralı Hüseyin K. ise tedavisi yapılmak üzere Bucak Devlet Hastanesine götürüldü.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Başkan Balaban’a borçlanma yetkisi verildi Yunusemre Belediye Meclisi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Semih Balaban başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Başkan Balaban’a her türlü açık finansman ihtiyacını karşılamak için İller Bankası ve diğer bankalardan kredi kullanması için yetki verilmesi maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Yunusemre Belediye Meclisi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Semih Balaban başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 26 madde görüşüldü. Toplantı öncesi meclis üyelerine seslenen Başkan Balaban, salonda eksiklik olarak gördükleri Gazi Mustafa Atatürk’ün portresini astıklarını söyledi. Balaban yaptığı konuşmada, “Geçen toplantıda gördüğümüz bir eksiklik vardı salonda. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresinin olmaması. Onu da astık. Bu konunun gereğini meclis olarak yapmış olalım” dedi. Toplantıda Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakebe Heyetine 5 asil, 5 yedek; Türkiye Belediyeler Birliği’ne bir asil, bir yedek; Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ne bir asil bir yedek üyenin seçimi yapılırken; daha önce üyelikten çıkılan Ege Belediyeler Birliği’ne yeniden üye olunarak bir asil bir yedek üyenin seçilmesi kararlaştırıldı. Meclis kararıyla Sosyal Konutlar Müdürlüğü ve Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nün kaldırılması oy birliği ile kabul edildi. Başkan Balaban’a her türlü açık finansman ihtiyacını karşılamak için İller Bankası ve diğer bankalardan kredi kullanması için yetki verilmesi maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 4 Haziran saat 18.00’de yapılması kararlaştırıldı.