YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 16:50

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

A
A
A
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Burdur Valisi Süleyman Tapsız ve İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı’yı ziyaret etti.
Vali Tapsız’ın ziyaretine Burdur’da görev yapan basın mensupları da katıldı. Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı, ziyaretten dolayı Vali Süleyman Tapsız’a teşekkür etti. Gazetecileri temsil eden günün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olduğunu belirten Taraşlı, “Gazetecilerin asıl günü bugündür. Bugün sahada çalışan, haber hattında görev yapan, bu işin zorluğunu çeken ter akıtan gazetecilerin günüdür. Bugün mesela çalışan gazeteciler günü fakat arkadaşlarımız bu anı bile kaydediyorlar. Çalışan meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim” diye konuştu.
Basının demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu dile getiren Vali Tapsız, “Basın hem demokrasinin, hem de, günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasındadır. Yani demokrasini olmazsa olmaz kurumlarından biriside basındır. Biz basının ilkeli, tarafsız, olaylara objektif bakmasını, hızlı bir şekilde görevini yapmasını ve kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi basın vatandaşla idareciler arasında bir aracı rolü üstleniyor. Hem halkın taleplerini problemlerini yöneticilere aksettiriyor. Hem de yöneticilerin mesajlarını, duyurularını da halka ulaştıran çok önemli bir görevi ifa ediyor. Hergün sabah kalktığımızda ilk işimiz gündemi takip etmek. Gündemi radyodan, televizyondan, gazetelerden ve internetten takip ediyoruz. Burdur merkezde dört tane günlük çıkan gazetemiz var. Bir de Bucak ilçesinden yayın yapan Kanal 15 televizyonu var” şeklinde konuştu. Vali Tapsız, Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde görev yapan basın mensupları ile sohbet etti.
AYDOĞAN, GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ ZİYARET ETTİ-
İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan da 10 Ocak Gazeteciler Günü sebebiyle Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı’yı makamında ziyaret etti. Aydoğan, “Özellikle vatandaşın duyurmak istediğimiz, vatandaşla paylaşmak istediğimiz hususları her eve girmesini sağlıyor. Bu yönden dolayı basın mensuplarına, özellikle çalışanlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir