ASAYİŞ - 16 Mayıs 2024 Perşembe 11:26

Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kamyon çarptı: 2 kişi yaralandı, yol trafiğe kapatıldı

A
A
A
Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kamyon çarptı: 2 kişi yaralandı, yol trafiğe kapatıldı

Burdur’un Bucak ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kamyonun arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralanırken, gaz kaçağı nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı.


Kaza, gece saat 22.15 sıralarında Burdur’un Bucak ilçesi Burdur-Antalya kara yolu üzeri, 70 Evler TOKİ Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya’dan Burdur istikametine seyir halinde olan Rüştü T. (24) idaresindeki 15 EF 992 plakalı Tofaş otomobile, kırmızı ışıkta beklediği esnada aynı istikamette seyir halinde olan Kasım G. (40) idaresindeki 07 TK 404 plakalı kamyon duramayarak arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tofaş otomobil sürücüsü Rüştü T. ve yolcu koltuğunda oturan Batuhan T. (24) yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.


Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otomobilde gaz kaçağı olma ihtimali nedeniyle polis ekipleri tarafından yol çift taraflı trafiğe kapatıldı. Kapatılan yolda uzun araç kuyrukları oluşurken itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılarak yol tekrar trafiğe açıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.



Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kamyon çarptı: 2 kişi yaralandı, yol trafiğe kapatıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Şehitkamil’in Genç Kramponları Gaziantep’i Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek Gaziantep futbol altyapısının yükselen değeri Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U14 Futbol Takımı, 2025-2026 sezonunda tarihi bir başarıya imza atarak Gaziantep İl Şampiyonu oldu. Sezon boyunca ortaya koyduğu üstün performansla dikkat çeken kırmızı-siyahlı ekip, çıktığı 22 maçın tamamını kazanarak namağlup şampiyonluk elde etti ve zirveye adını altın harflerle yazdırdı. Şehitkamil’in genç yetenekleri sezon boyunca adeta gol olup yağdı. Rakip fileleri 116 kez havalandıran takım, savunma hattındaki disiplinli oyunuyla da fark oluşturacak kalesinde yalnızca 5 gol gördü. Bu istatistiklerle hem hücum hem savunma performansında dikkat çeken U14 Takımı Gaziantep’i temsil etmeye hak kazandı. Kırmızı siyahlılar, 12-14 Mart tarihlerinde Şanlıurfa’da düzenlenecek olan 1. Kademe Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında mücadele edecek. Hedef Türkiye derecesi Şampiyonluk sonrası değerlendirmelerde bulunan Branş Sorumlusu Taner Özaykut, elde edilen başarının planlı ve disiplinli bir çalışmanın sonucu olduğunu vurguladı. Özaykut, Sporu tabana yayma vizyonuyla hareket eden Umut Yılmaz’a, kulüp disiplinini ve başarı odağını güçlü şekilde sürdüren Kulüp Başkanı İrfan Karakuzulu’ya, operasyonel süreçlerde her zaman destek veren Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tuğba Taşdoğan’a teşekkürlerini iletti. Özaykut, Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını belirterek, "Şehitkamil’in çocukları azimleri ve karakterleriyle neler yapabileceklerini gösterdi. Şimdi hedefimiz, bu başarıyı ulusal düzeye taşıyarak şehrimize yeni kupalar kazandırmaktır" dedi.
Gaziantep Tahmazoğlu öğrencilerle sahurda buluştu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üniversite yurtlarında kalan öğrencilerle sahurda bir araya geldi. Şahinbey Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen sahur programına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra Gençlik İl Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin de katıldı. Programa yoğun ilgi gösteren öğrenciler, sahur sofralarında bir araya gelerek hem yemek yedi hem de müzik eşliğinde halay çekerek keyifli anlar yaşadı. Program boyunca öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, gençlerle sohbet ederek onların eğitim hayatı, şehirdeki yaşamları ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. "Ülkemiz gençlerimizin omuzlarında yükselecek" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Türkiye’nin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini belirterek, "Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Türkiye Yüzyılı’nı şekillendirecek olan sizlersiniz. Sizlerin iyi şartlarda eğitim alması, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizle sık sık bir araya gelerek onların görüşlerini dinlemeye önem veriyoruz" dedi. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yapan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmanın kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade ederek, "Ramazan ayı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı mübarek bir aydır. Bu güzel sahur sofrasında genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" diye konuştu. Programa katılan öğrenciler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kendilerinin her zaman yanında olduğunu ve verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini ifade ederek Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.