ASAYİŞ - 22 Mayıs 2024 Çarşamba 19:20

Otomobil bariyere çarptı: 4 aylık bebek hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

A
A
A
Otomobil bariyere çarptı: 4 aylık bebek hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Isparta-Antalya karayolunda otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 aylık bir bebek hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.


Kaza, saat 16.00 sıralarında Burdur’un Ağlasun ilçesi Çamlıdere köyü Isparta-Antalya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Isparta-Antalya karayolunda seyir halinde olan Abdülkadir G. (57) idaresindeki 07 YJ 144 plakalı otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada yolcu olarak bulunan İbrahim G. (25), ve 4 aylık bebek T.N.G. ağır yaralanırken, Ceren G. (21) ise hafif şekilde yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulans ile Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.


Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4 aylık bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken diğer yaralıların tedavisi ise sürüyor.



Otomobil bariyere çarptı: 4 aylık bebek hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Eski eşi ve birlikte yaşadığı kişiyi pompalı tüfekle öldürdü Denizli’nin Pamukkale ilçesinde eski eşi ve birlikte yaşadığı kişiyle tartışan şüpheli, kaçmaya çalışan çifti boş bir arsada pompalı tüfekle öldürdü. Olay, akşam saatlerinde Pamukkale ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi 2342 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şeref Ç., 20 AES 85 plakalı otomobiliyle bir süre önce boşandığı eski eşi Meral Tınastepe’nin işlettiği büfeye geldi. Burada eski eşi ve onunla dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı iddia edilen Musa Ayaz (45) ile tartışan Şeref Ç., tartışmanın büyümesi sonucu aracında bulundurduğu pompalı tüfeğe sarıldı. Eski kocasının tüfekle üzerlerine doğru geldiğini gören Meral Tınastepe ve Musa Ayaz, büfe ile yanında bulunan kıraathanenin arkasında bulunan boş araziye doğru kaçmaya başladı. Öfkeli şahıs, çifte pompalı tüfekle 4 el ateş ederek olay yerine geldiği aracına binip bölgeden uzaklaştı. Sağ kolu ve göğsüne 2 kurşun isabet eden Musa Ayaz, olay yerinde hayatını kaybederken, yüzüne 2 kurşun isabet ederek ağır yaralanan Meral Tınastepe ise ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Hastaneye ulaştığında kalbi duran kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı. Olay yerinde hayatını kaybeden Musa Ayaz’ın cenazesi, adli tıp morguna kaldırıldı. Cinayet şüphelisinin peşine düşen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şeref Ç.’nin kullandığı otomobili olay yerinden 3 kilometre uzaklıkta Anafartalar Mahallesi Şeyh Bedreddin Caddesi’nde terk edilmiş vaziyette buldu. Yaya olarak kaçtığı belirlenen şüphelinin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.