YEREL HABERLER - 20 Nisan 2012 Cuma 14:50

BAŞKAN AKTAŞ ŞAMPİYONLARI AОIRLADI

A
A
A
BAŞKAN AKTAŞ ŞAMPİYONLARI AОIRLADI

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Şampiyonu İshakpaşa`nın küçük yıldızlarını ağırladı.
İshakpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Serhat Özdemir, İshakpaşa Futbol Takımı olarak yaklaşık 2 ay önce başlayan maceralarının Türkiye şampiyonluğuyla sonuçlandığını belirterek, çocukların yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. ``Bizim için zoru başarmak kolay, imkansız ise biraz zaman alır`` diyen Özdemir, ``Biz zoru başardık. Eylül ayında Polonya`da yapılacak dünya kupasında da iyi bir derece elde edeceğimize inanıyorum. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş`a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum`` dedi.
Şampiyonları tebrik eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, 81 il arasından sıyrılmanın gurur verici olduğunu söyleyerek, ``İnegöl sporu adına önemli bir kazanç söz konusu. Bu başarı İnegölspor`un doğru yolda olduğunu, ileri de ne kadar doğru işler yapacağının önemli bir göstergesidir`` dedi.
Aktaş, futbolcuların Polonya`da yapılacak dünya müsabakasında ülkemizi temsil edeceklerini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak "Eşime neden baktın" diyen genci öldüren zanlı tutuklandı Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde "Eşime neden baktın" diyen genci bıçaklayarak öldüren şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün gece Kozlu ilçesi Merkez Mahallesi Veysel Atasoy Caddesi üzerindeki tekel bayisinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cem Ç. (51) ile "Eşime neden baktın?" diyen Murat Yangun (28) arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Yangun, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Olayı ayırmaya çalışan tekel bayii işletmecisi H.G. de kolundan yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Murat Yangun, kendi imkânlarıyla gittiği Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde akciğer sönmesi nedeniyle entübe edildi. Genç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ambulansla hastaneye kaldırılan H.G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından polis ekipleri tarafından Cem Ç. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Cem Ç., "kasten öldürme" suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Murat Yangun’un geçtiğmiz ağustos ayında evlendiği öğrenildi. Yangun’un cenazesi, yarın Taşbaca Mahallesi Askeritepe Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.