SPOR - 19 Şubat 2018 Pazartesi 12:34

Bursaspor’da Sow döndü, Badu’dan kötü haber

A
A
A
Bursaspor’da Sow döndü, Badu’dan kötü haber

Süper Lig’de dün sahasında Yeni Malatyaspor ile berabere kalan Bursaspor, ara vermeden Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’de dün sahasında Yeni Malatyaspor ile berabere kalan Bursaspor, ara vermeden Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlılarda tedavi için gittiği Dubai’den dönen Moussa Sow, takımdan ayrı düz koşu yaparken, diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık tespit edilen Badu’nun ise 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında dün sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, ara vermeden deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Dün ilk 11’de oynayan oyuncular, antrenman sahasında yapılan toplantının ardından kondisyon salonunda çalışmalarını sürdürdü.


Dünkü karşılaşmada forma giymeyen ve az süre alan oyuncular ise ısınma koşularının ardından topla birlikte çalışmalar gerçekleştirdi.



Sow döndü, Badu’dan kötü haber


Bursaspor’da sakatlığı sebebiyle 3 maçtır forma giyemeyen ve bir süredir Dubai’de tedavi gören Senegalli yıldız Moussa Sow, hafif sakatlığı bulunan Jires Kembo ile birlikte takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman eksikliği sebebiyle kuvvet çalışmalarını sürdürecek olan Sow’un çarşamba günü takımla birlikte çalışmalarına başlaması ve Galatasaray maçında da sahada yer alması bekleniyor. Öte yandan Badu’nun ise diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık tespit edildiği ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.


Bursaspor, yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu. ‘2023 Yılının En İyileri’ ödül töreni, spor, sanat ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla Volkswagen Arena’da gerçekleştirildi. “Türkiye’nin spordaki yükselişi çok daha uzun yıllar devam edecek” Törende Yılın Sporcusu Ödülü’nü milli voleybolcu Melissa Vargas’a takdim eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, “70. yıl dile kolay. Bu büyük bir emeğin ve özverinin sonucu. Ben bu vesileyle bu güzel geleneği 70 yıl boyunca inşa eden, taşıyan ve bundan sonra sürdürecek olanlara minnetlerimi ve saygılarımı arz ediyorum. Spor; birleştiren, iyileştiren ve umut veren bir olgu. O yüzden sporun, sporcunun olduğu her alan bizler için çok özel ve bu özel gece her yıl olduğu gibi bu yıl da bizler için hem mutluluk dolu hem umut dolu. Türkiye her alanda olduğu gibi sporda da yükselen bir yıldız. İnanıyorum ki Türkiye’nin spordaki yükselişi çok ama çok daha uzun yıllar devam edecek ve her alanda Türkiye’yi, İstiklal Marşımızı ve ay-yıldızımızı gururla dalgalandıracak sporcularımız. Bu anlamda yeni başarılarla, yeni mutluluklarla her birimizi sevindirecekler” dedi. 2023’de Sporun En’leri şu şekilde: Gillette Yılın Futbolcusu: Mauro Icardi Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu: Buse Naz Çakıroğlu Yılın Çıkış Yapan Sporcusu: Arda Güler Yılın Paralimpik-Engelli Sporcusu/Takımı: Golbol Kadın Milli Takımı Yılın Antrenörü: Daniele Santarelli Yılın Takımı: A Milli Kadın Voleybol Takımı Yılın Sporcusu: Melissa Vargas Ariel ile Sporda Yılın En Temiz Hareketi Ödülü: Necla Güngör Kıragası Namık Sevik Ödülü: Gürcan Bilgiç Milka Yılın Kayak Sporcusu Ödülü: Rıfat Hamza Taş Adel/Faber-Castell Yılın İz Bırakan Sporcusu Ödülü: Aysu Türkoğlu Altınyıldız Classics Ödülü: Semih Kılıçsoy 7Days Eurolague Ödülü: Fenerbahçe Basketbol Takımı Erdoğan Demirören Büyük Ödülü: Türkiye Bisiklet Federasyonu