EKONOMİ - 16 Nisan 2018 Pazartesi 15:50

Bosch çalışanlarından örnek davranış

A
A
A
Bosch çalışanlarından örnek davranış

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Bosch Fabrikasında çalışan 375 kişi, Uludağ Üniversitesi Organ Nakli Merkezi’ne organ bağışında bulundu.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Bosch Fabrikasında çalışan 375 kişi, Uludağ Üniversitesi Organ Nakli Merkezi’ne organ bağışında bulundu.


Uludağ Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Koordinatörü Sahriye Keskin ile Bosch fabrikası sosyal sorumluluk projeleri sorumlusu Dilek Tilev’in organize ettiği organ bağışı ve farkındalık etkinliğine çalışanlar büyük ilgi gösterdi.


Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte çalışanlar, sıraya girerek organ bağışı formunu doldurdu. Uludağ Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Koordinatörü Sahriye Keskin, Türkiye de organ nakli konusunda birinciliği elinden bırakmayan Bursa Bölgesinde, vatandaşların organ bağışı konusunda duyarlı olmasından çok mutlu olduklarını, Bosch fabrikasında çalışan 375 çalışana da sorumluluk örneği davranışları dolayısıyla teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye’de buluştu Fethiye’de ikisi bir arada gerçekleştirilen 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 9. Uluslararası Süperiletkenlik Manyetizma Konferansı (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansı (ICQMT2024) Fethiye’de başladı. Ölüdeniz Mahallesi’nde düzenlenen konferanslara dünyadaki ünlü fizikçiler katıldı. Konferansa Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve 55 ülkeden yaklaşık 800 kişi katıldı. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Gencer Başkanlığı’nda gerçekleşen konferans açılışında küresel ısınmaya dikkat çekildi. Prof. Dr. Ali Gencer konuşmasında, “Konferansımızın asıl amacı, küresel iklim değişikliği ve bunun dünyamıza getireceği değişiklikleri önlemek üzere uluslararası bir çabanın ürünü olarak ortaya çıkan yeni teknolojilerin tartışılmasıdır. Dünyanın ortalama sıcaklığı artışı eğer kontrol altına alınamazsa hem ülkemiz hem de dünya açısından gerçekten yaşanamaz bir yer olacak. Ülkemizin uluslararası başlattığı çabalara bir destek olsun diye akademik bir bakış açısıyla gelişmeleri tartışacağız. Ülkemizin bu coğrafyada daha yaşanabilir bir ülke olması için yeni teknolojilerin geliştirilmesi kaçınılmaz. Bunun için Türkiye’nin pozisyon almasına ve yükseltmesi konularını teknik açıdan bu konferansta değerlendirmiş olacağız. Katılım oldukça yüksek” ifadelerini kullandı.