GENEL - 17 Nisan 2018 Salı 17:18

Nüfus Müdürü Solmaz’dan Başkan Taban’a veda ziyareti

A
A
A
Nüfus Müdürü Solmaz’dan Başkan Taban’a veda ziyareti

12 yıldır İnegöl’de görev yapan Nüfus Müdürü Muzaffer Solmaz, tayininin çıkması üzerine veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti.

12 yıldır İnegöl’de görev yapan Nüfus Müdürü Muzaffer Solmaz, tayininin çıkması üzerine veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti.


2006 yılında İnegöl’e atanan ve 12 yıldır ilçemizde Nüfus Müdürü görevini sürdüren Muzaffer Solmaz, yapılan son atamalar sonucunda Nilüfer İlçe Nüfus Müdürlüğüne tayin oldu. Solmaz, 12 yıldır hizmet verdiği İnegöl’den ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alper Taban’ı da ziyaret eden Solmaz, bugüne kadar sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.


Ziyarette konuşan Muzaffer Solmaz, “2006 yılından bu yana İnegöl’de görev yapıyorum. 12 yılı tamamladım 13’üncü yılın içerisindeyim İnegöl’de. Memuriyetin güzelliklerinden biri de budur, her atamanızda farklı şehirlere gidip güzel dostlar ediniyorsunuz. Büyüklerimizin uygun gördüğü şekilde şuanda Nilüfer İlçe Nüfus Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. Dolayısıyla İnegöl’den ayrılmadan önce sizleri de ziyaret ederek vedalaşmak istedim. Ben bugüne kadar sağladığınız desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


Son değil yeni bir başlangıç


Belediye Başkanı Alper Taban ise bu görev değişimlerinin aslında bir son değil yeni bir başlangıç olduğunu ifade ederek; “Önemli olan insan ömrü hayatında güzel şeyler ekebilirse, bir gün inşallah bunun harmanı da olur. Aslında bunlar bir veda değildir. Değerli müdürümüz İnegöl’de çok güzel çalışmalar yaptı. Özellikle vatandaşlarımızın nüfus müdürlüğünden alabileceği hizmetlerle alakalı tamamen insan odaklı çalışıp, hizmet odaklı çalışıp vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırdı. Bugüne kadar kıymetli hizmetleri oldu. Çok teşekkür ediyoruz bundan ötürü. Memuriyetin içerisinde bu değişim ve ayinler oluyor. Tabi ki nihayetinde görev yeri bazen İnegöl, bazen farklı yerler oluyor. Ben yeni görevinde de kendilerine başarılar diliyorum. İnegöl’e verdikleri hizmet için de teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Taban, 12 yıl boyunca İnegöl’e hizmet eden Muzaffer Solmaz’a fincan takımı hediye etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.