Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, 14 Şubat`ı sevgilisi Beren Saat ile geçireceğini belirterek, ``Bu sene çok çalıştık. Biraz dinlenelim dedik. 3-4 tane teklif geldi. Ama hep yaptığım işleri de tekrarlamak istemiyorum. Bu günü dinlenerek ve eğlenerek geçireceğiz`` dedi
Uludağ`da Grand Yazıcı Otel`de düzenlenen Winterfest için konser verecek olan ünlü sanatçı Kenan Doğulu, 14 Şubat Sevgililer Günü ve yeni albümleri hakkında açıklamalarda bulundu. Uludağ`a gelmeyi çok sevdiğini belirten ünlü sanatçı, ``Uludağ bana enerji veriyor. Kayak yapmayı çok seviyorum. Daha çok snowboard yapıyorum. Bu benim tercihim`` dedi.
Klip çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Doğulu, şöyle devam etti:
``Yeni klibimiz önümüzdeki hafta yayında olur diye düşünüyoruz. Bugünler de montajı bitiyor. ``˜aşka türlü şeyler için`, son albümdeki şarkılardan bir tanesi. Nihat Odabaşı çekti. Çok da güzel oldu. Çok heyecanlıyım. İnşallah herkes sever.``
``14 ŞUBAT`TA ÇALIŞMAYACAĞIM``
14 Şubat`ta sevgilisi Beren Saat ile program yapacağını belirten Doğulu, ``Çok çalıştık. Bu sene de biraz dinlenelim dedik. 14 Şubat`ta 3-4 tane teklif geldi. Ama hep yaptığım işleri de tekrarlamak istemiyorum. Daha önceki projelerle aynı şeylerdi. Bu seneyi yine dinlenerek ve eğlenerek geçireceğiz`` şeklinde konuştu.
``BİZİM İÇİN HER GÜN 14 ŞUBAT``
Bir gazetecinin ``14 Şubat için sevgilinize bir hediyeniz var mı?`` sorusuna ise Doğulu, ``Tatlı tatlı hediyelerimiz var. Enerjimiz güzel ve keyfimiz yerinde. Onun için de her günümüz de bizim için sevgililer günü`` cevabını verdi.
Yabancı şarkı çalışmalarının olduğunu ifade eden Doğulu, ``Çok farklı demolarım var. Onları önümüzdeki günlerde değerlendirmeye almak istiyorum açıkçası. Eurovizyon`dan kalma şarkılarım var. Önümüzdeki aylar nelere gebe göreceğiz`` dedi.
Sevginin kendisi için yaşam kaynağı olduğunu kaydeden Doğulu, ``Sevgi, aşktır ve sudur. Sevgililer günü de suyun kaynağıdır. Sevgilinizi sevin. O da sizi sevsin inşallah`` ifadelerini kullandı.
``PARAYLA ALINAN HEDİYE BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL``
14 Şubat`ın insanlara çok güzel duygular getirdiğini anlatan Doğulu, ``Bugüne tamamen düzmece bir gün diyenler var. Ama bazen romantik olmayan insanların biraz dürtüye ihtiyacı var. Ben parayla alınan hediyeden çok, yapılan hediyelerden çok hoşlanıyorum. Kartondan, kağıttan, şarkıdan sözden mesela. O günün diğer günlerden daha farklı olduğunu göstermek için yapılan bu mesajları seviyorum. Bu yüzden illa ``˜ben kol düğmesi alayım, etek alayım` tarzından öte, yapılmış hediyeler benim için çok güzel`` dedi.
``SEVGİLİME HER ZAMAN ŞARKIM VAR``
Bir gazetecinin ``˜önümüzdeki şarkılarda sevgilinize özel şarkılar var mı?`` sorusuna ise Doğulu, ``Tabi ki var. Her zaman var. Bu tür şarkılar zaten sevgiliye yazılır`` dedi.








