ASAYİŞ - 18 Ocak 2012 Çarşamba 12:37

İNSANIN KANINI DONDURAN CİNAYETİN DAVASI KARARA KALDI

A
A
A
İNSANIN KANINI DONDURAN CİNAYETİN DAVASI KARARA KALDI

Bursa’nın Gürsu ilçesinde, 4 aylık hamile Leyla Algan’ı boğarak öldürüp 1.5 yaşındaki oğlunu da canlı canlı dereye attığı iddia edilen sanığın davası karara kaldı. Savcı, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılmasını istedi.
4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "hamile kadını ve çocuğu öldürmek" suçundan çifte ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen İ.A. (23), tekrar hakim karşısına çıktı. Duruşmaya müşteki olarak katılan maktulün kardeşleri M.A. ve T.A. ile eşi H.A., 1.5 yaşındaki küçük Gökhan’ın yaşadığını öne sürerek bulunması için mahkemeye bir dilekçe sundu. Gökhan Algan’ın en son Erzurum’un Oltu ilçesindeki bir köyde sanığın uzaktan akrabası olan bir kişi tarafından görüldüğü iddia edildi.
Savcı, mütalaasında, hamile kadının öldürülmesi olayıyla alakalı sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsini, halen cesedine ulaşılamayan küçük Gökhan’ın dosyasının ise tefrik edilmesini istedi. Duruşma, tarafların esas hakkında son savunmalarını yapmaları için ertelendi.
Geçen celse şahit olarak dinlenen sanığın yakınları, Gökhan’ın evlatlık olarak verildiğini duyduklarını söylemişti. Bu duruşmada ise, müdahil vekillerinin küçük çocuğun sanık yakınları tarafından görüldüğünü ileri sürmesi, "Acaba Gökhan yaşıyor mu?" sorusunu akla getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir