ASAYİŞ - 01 Şubat 2012 Çarşamba 15:56

YANGINDA ÖLEN KADININ EVİNDEN GERİYE BU GÖRÜNTÜLER KALDI

A
A
A
YANGINDA ÖLEN KADININ EVİNDEN GERİYE BU GÖRÜNTÜLER KALDI

Bursa’da aşırı soğuklar sebebiyle doğalgazla ısınamayınca kurdukları kömür sobasından çıkan yangında dumandan zehirlenen yaşlı çiftten biri, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dumandan etkilenen erkek şahıs ise yoğun bakıma alındı.
Merkez Osmangazi ilçesi Adalet Mahallesi Lise Caddesi’nde oturan sağır ve yatalak Ömer Karayel (80) ve Bediriye Karayel (78) çifti, aşırı soğuklar sebebiyle doğalgaz sobasıyla ısınamayınca kömür sobası kurdu. Gece saat 02.00 sıralarında sobadan yangın çıktı. Yangını fark eden Karayel çiftinin komşuları, hemen itfaiye ve 112’ye haber verdi. Alevler arasında kalan çift, itfaiye ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kurtarıldı. Zehirlenen Ömer Karayel Çekirge Devlet Hastanesi’ne, Bediriye Karayel ise
Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Bediriye Karayel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dumandan etkilenen Ömer Karayel’in durumu ise ciddiyetini koruyor. Yangının sönmesinin ardından geriye kullanılamaz bir ev kaldı.
Kimsenin bulunmadığı evde mahalle sakinleri de yaşlı çiftin durumuna üzüldüklerini söyledi. Aynı mahallede oturan Sabri Demir, komşularının evinde gece saatlerinde sobadan dolayı yangın çıktığını ve komşularını kaybetmelerine çok üzüldüklerini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir