YEREL HABERLER - 09 Kasım 2013 Cumartesi 14:40

Otokros Yarışçısı Büyük Kaza Atlattı

A
A
A
Otokros Yarışçısı Büyük Kaza Atlattı

Türkiye Otokros Şampiyonası'nın Orhangazi etabında şov dünyasının ünlü ismi Ümit Erdim, lastiği patlayan aracıyla yaptığı kazayı ucuz atlattı.
OTOKROS yarışlarının Orhangazi’deki ilk gününde 6 kategoride yarışlar yapıldı. Toplam 16 pilotun yarıştığı ilk günün yarışmalarında Orhangazi pistinde nefes kesen görüntüler yaşandı.
2013 Türkiye Otokros Şampiyonası'nın, 6'sı ulusal, 2'si mahalli toplam 8 yarıştan oluşan Orhangazi etabı başladı. Yarışlara katılan şov dünyasının ünlü ismi Ümit Erdim, kategori 5’deki yarışın 2. turunda pistten çıktı. Tek teker üzerinde giden Ümit Erdim’in otomobilinin sol ön lastiği patladı. Erdim yarışı patlak lastikle tamamladı. 2013 Türkiye Otokros Şampiyonası’nın 3. ayağı, Orhangazi´de yer alan Gölkenarı Spor Tesisleri Otokros parkuru’nda başladı. Türkiye Otokros Şampiyonası’nın 5, 6, 7, 8, 9 ve 10. ayakları, Bursa Otomobil Sporları Kulübü BOSSEK, Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü KOSDER ve Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ESOK ortak organizasyonu ile 6´sı ulusal 2´si mahalli toplam 8 yarış olarak organize ediliyor.
SPORCU KAZAYI UCUZ ATLATTI
Şov dünyasının ünlü ismi Ümit Erdim’in de kategori 5’de Mitsubishi EVO 8 ile katıldığı yarışlar, Kategori 5 yarışları ile başladı. Erdim’in 5. sırada yarıştığı 5 turdan oluşan yarışta ünlü oyuncu yarışa son derece iyi başlamasına rağmen, ikinci turu tamamladığı esnada aracı ile tek teker üstünde bir süre gittikten sonra pistten çıktı. Pist kenarındaki kanala çarpan Ümit Erdim’in 55 kapı numaralı aracının sol ön lastiği patladı. Etaba patlak lastikle devam eden Erdim, yarışı bu şekilde tamamladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.