YEREL HABERLER - 23 Şubat 2014 Pazar 00:47

Mustafa Sarıgül'den Türkülü Mesaj

A
A
A
Mustafa Sarıgül'den Türkülü Mesaj

CHP İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA SARIGÜL:
"SARIGÜL İÇİN BİTTİ DEDİLER, YANDI DEDİLER"
(FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)
ŞÜKRÜ FIRAT
Bursa'da Erzincan'ın kurtuluş gecesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "Sarıgül için bitti dediler, yandı dediler, battı dediler, kül oldu dediler. O zamanda şöyle bir türkü geldi aklıma Bekle kar altındaki buğday tanesi yine onun sularıyla yeşereceksin. Başını dik tutabilirsen inşallah yine onun sularıyla boy vereceksin" dedi.
Bursa'da Erzincan’ın kurtuluşunun 96. yıl dönümü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve DSP Genel Başkanı Masum Türker'in katıldığı bir etkinlikle gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu geceye katılan Mustafa Sarıgül, Bursa'da bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sarıgül, "Etrafı dağlık, ortası bağlık, rüzgarı sert, delikanlısının mert olduğu yerden gelen bir hemşehriniz olarak aranızda bulunmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Hemşehri gecelerinde siyasi bir konuşma yapmam doğru değildir. Buralar siyaset meydanları değil, buralar dostluk meydanları. Buralar güzellik meydanları. Burası enerji meydanlarıdır" dedi.
TÜRKÜLÜ MESAJ
Konuşmasının sonunda bir türküden alıntı yapan Sarıgül, "Sayın bakanım Sarıgül için bitti dediler, yandı dediler, battı dediler, kül oldu dediler. O zamanda şöyle bir türkü geldi aklıma. 'Bekle kar altındaki buğday tanesi. Yine onun sularıyla yeşereceksin. Başını dik tutabilirsen, inşallah yine onun sularıyla boy vereceksin" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir