YEREL HABERLER - 24 Mart 2014 Pazartesi 12:49

Bursa'da Gece Yarısı Coşkulu Miting

A
A
A
Bursa'da Gece Yarısı Coşkulu Miting

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, ilçe ilçe köy köy seçim çalışmalarını sürdürüyor.
İznik temaslarının ardından vakit geç olduğu için hiç değilse kahvede bulunan birkaç kişiyle sohbet edip, çay içmek için gece yarısı Yenişehir’in Terziler Köyü’ne uğrayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, köy meydanında havai fişek gösterileriyle, alanı dolduran yaklaşık bin kişi tarafından karşılandı.
Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, İznik’in köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gece yarısına kadar süren köy ziyaretlerinin ardından yola çıkan Altepe, daha önceden söz verdiği için hiç değilse kahvede bulunan birkaç kişiyle sohbet edip, çay içmek amacıyla Yenişehir’in Terziler Köyü’ne uğradı. Vaktin çok geç olması nedeniyle köyde kimsenin kalmadığını düşünen Altepe, meydana geldiğinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Yaklaşık bin kişi Altepe’yi meydanda meşale gösterileri ve havai fişeklerle coşku içinde karşıladı.
Meydanı dolduran vatandaşlara hitap eden Altepe, “Terziler’e geleceğiz diye söz vermiştik. Ancak İznik ilçesindeki programımız çok uzadı. Vakit gece yarısı olunca ‘hiç değilse kahveye uğrayıp, orada bulunan birkaç kişiyle çay içeriz’ dedik. Ancak gördük ki Terziler halkı uyumamış, bizi beklemiş. Bu coşku gösteriyor ki burada sonuç şimdiden belli” dedi. Konuşması sık sık ‘Yenişehir seninle gurur duyuyor’ sloganları ile kesilen Altepe, “Hizmet bizim işimiz. Bunu hem Bursa hem Türkiye gördü. Dünyaya siyasetin nasıl yapılacağını gösteren Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bizim yetkilerimizi bu bölgelere hizmetin daha fazla gelmesi için artırdı. Artık Terziler’in ne sorunu varsa, o sorun bizim sorunumuz. Size sulama göleti mi lazım. Eskiden kurumlara giriyordunuz. ‘Ödenek yok’ diyorlardı ve bekliyordunuz. Yıllardır göleti de bekliyorsunuz. Şimdi siz gölet mi istiyorsunuz. Hayırlı olsun. Göleti de yapıyoruz, sulama kanallarını da yapıyoruz. Yenişehir’in sorunlarını en iyi Yenişehir içinden çıkanlar bilir. Bu sorunları en iyi başkan adayımız Süleyman Çelik bilir. Burada fire vermeyelim ve en büyük farkı burada atalım ki seçim zaferini de inşallah bu meydanda birlikte kutlayalım” diye konuştu.
(HS-İHS
Bunlar Da İlginizi Çekebilir