ASAYİŞ - 08 Ocak 2026 Perşembe 15:24

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

A
A
A
Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren kereste fabrikasında meydana gelen olayda vincin elektrik kablosundaki akıma kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti.


Olay, saat 13.00 sıralarında İnegöl’ün kırsal Muratbey mahallesinde faaliyet gösteren bir kereste fabrikasında meydana geldi. İşyeri ortağı Mahmut Memiş(32), tomrukları elektrikli vinci, yönlendirme düğmesine bastığı sırada akıma kapıldı. İşçiler akıma kapılan genci kurtarıp özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine götürdüler. Kalbi duran genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp kurumuna gönderildi.


Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.



Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Ağrı, TÜBİTAK 2204-A Bölge Finali’nde 4 derece elde etti Batman’da düzenlenen TÜBİTAK 2204-A 57. Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışması Van Bölge Finali’nde dereceye giren Ağrılı öğrenci ve öğretmenler, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen programda ödüllendirildi. Batman’da gerçekleştirilen bölge finalinde matematik alanında "Collatz Dizisi Tabanlı İki Parametreli Şifreleme Algoritması ve Yapay Zeka Destekli Web Uygulaması Tasarımı" adlı projeyle Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi danışman öğretmeni Muhammed Alican Pusat ile öğrenciler Muhammet Furkan Ceyhan, Said Erdem Parlak ve Muhammed Miraç Karakoç bölge birincisi olarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Yine Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi tarafından hazırlanan tarih alanındaki "Osmanlı Florasanın Dijital Dönüşümü: Kültürel Miras Hasbahçelerin, Çiçeklerin Flatelik Tasarımlar ve Sanal Gerçeklikle Geleceğe Taşınması" projesi bölge ikinciliği elde etti. Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Matematik alanında hazırlanan "Asal Çarpanlar ile Şifreleme ve Yapay Zeka Destekli Web Uygulaması Tasarımı" projesi de bölge üçüncüsü oldu. Öte yandan "Voronoi Diyagramları ile Deprem Toplanma Alanları Optimizasyonu" projesiyle Şerife Bacı Anadolu Lisesi bölge ikinciliğini elde etti. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programda danışman öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, projelerin ait olduğu okulların elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu söyledi. Öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Kökrek, başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Kökrek, TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finali değerlendirmeleri sonucunda Ağrı’nın önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, "Bölge genelinde finale kalan 100 proje arasından 11’i ilimizden seçilmiştir. Bölge finali sonucunda ise ilimiz toplam 4 derece elde etmiştir. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selahattin Bilgiç, Şube Müdürü Muhammet Necmi Karaoğlan, Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Bülent Bakır, Şerife Bacı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Selim Çelik ile danışman öğretmenler ve öğrenciler katıldı.