MAGAZİN - 15 Ekim 2023 Pazar 09:52

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi ile Bursa’da

A
A
A
Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi ile Bursa’da

Mehmet Ali Erbil ve kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, Bursa gecelerinde görüntülendi.


Gülseren Ceylan ile Bursa’da ziyaretler gerçekleştiren Mehmet Ali Erbil, dün gece Mehmet Çevik’in sahnesinde gönlünce eğlendi. Ünlü şarkıcı Mehmet Ali Erbil’in yanına gittiğinde ise kahkaha tufanı koptu. Erbil kendine has ‘parmaktan sonra’ sözünü söyledikten sonra, "Parmaktan sonra nereden geliyor biliyor musun? Bursa’nın Altıparmak bölgesinden. Fatih Ürek’i biliyorsunuz, aslında Erzincanlı. 5 kız çocuğundan sonra erkek oğlan olmuş. Babası 40 tane koyun kesmiş. Koyuna mı acırsın" diyerek herkesi güldürdü. Mehmet Çevik’in sahneye davet etmesi üzerine ‘yaşlıyım artık’ diyen Erbil, Bursalıların ısrarını kırmadı. Sahnede mikrofonu eline alan Erbil, "Benim de bir tarafım Bursalı. Fatih Ürek’in halası sayılırım" diye konuştu. Mehmet Ali Erbil, daha sonra anlattığı fıkrayla da izleyenleri kırdı geçirdi.


Programı izleyen ünlü şarkıcı Elif Karlı da geceye renk kattı. Bir ara sahneye çıkan şarkıcı, Bursalı müzikseverler için iki şarkı seslendirdi.



Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi ile Bursa’da

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kaza sonrası sürücü kaçtı, yaşlı çift geldi: Polisi ikna etmek için dakikalarca dil döktüler Kırıkkale’de takla atarak şarampole devrilen otomobilin sürücüsü, kaza sonrası kayıplara karıştı. Kazanın ardından olay yerine eşiyle birlikte gelen bir vatandaş ise aracı kendisinin kullandığını öne sürdü. Dakikalarca dil döken yaşlı çift, polis ekiplerini ikna etmeye çalıştı. Kaza, gece saatlerinde Kırıkkale-Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 71 AEP 662 plakalı Hyundai marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Takla atan otomobil, şarampole devrildi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, araçta yaptıkları incelemede alkol şişeleriyle karşılaştı. Sürücünün ise kazanın ardından olay yerinden kaçtığını belirledi. Kazanın ardından eşiyle birlikte olay yerine gelen bir vatandaş, aracı kendisinin kullandığını iddia etti. Panik yaptığı için olay yerinden ayrıldığını söyleyen vatandaş, "Vallahi ben sürüyordum arabayı. Tansiyonum yükseldi. Arabanın anahtarı da bende. Beni araçtan başkaları çıkarttı. Korktum, panik yaptım. Beni başkaları eve götürdü, hanımı aldım geldim" diyerek kendini savundu. "Siz bize inanmıyorsunuz, biz de size söylemiyoruz" Polis ekipleri, araçta bulunan alkol şişeleriyle ilgili de yaşlı çifte soru yöneltti. Vatandaş, alkol şişelerinin araca daha önce konulmuş olabileceğini öne sürdü. Dakikalarca polis ekiplerine kazayı kendilerinin yaptığını anlatmaya çalışan çift, ekipleri ikna edemedi. Polis ekiplerinin araç sahibinin ismini sorması üzerine kadının, "Siz bize inanmıyorsunuz, biz de size söylemiyoruz" sözleri dikkat çekti. Kaza yaptığını öne süren kişinin üzerinde belirgin yara izine rastlanmaması da ekiplerin şüphesini artırdı. Bu sırada fenalaşan kadın için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şarampole devrilen otomobil, yapılan incelemenin ardından bulunduğu yerden kaldırılarak otoparka çekildi. Polis ekipleri, kazanın gerçek sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.