SPOR - 24 Nisan 2026 Cuma 11:11

Puanlı atletizmde kupalar sahiplerini buldu

A
A
A
Puanlı atletizmde kupalar sahiplerini buldu

İnegöl Belediyesi 9. Okullar Arası Spor Festivali kapsamında puanlı atletizm branşı müsabakaları 27 okuldan 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Farklı yaş kategorilerinde 3 gün süren yarışlar için toplu ödül töreni düzenlendi.


İnegöl Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Okullar Arası Spor Festivalinde heyecan sürüyor. 14 farklı branş ve 73 kategoride 80 okul, 600’ü aşkın takım ve toplamda 4 bini aşkın öğrenci, bu organizasyonda sporun birleştirici gücüyle buluşuyor. İnegöl’ün en kapsamlı spor organizasyonunda; basketbol, satranç, dart, güreş, spor tırmanış, oryantiring, bilek güreşi, okçuluk ve bocce müsabakalarının ardından 9’uncu branş olan puanlı atletizm de tamamlandı.


İlk günden itibaren büyük bir çekişmeye sahne olan 9. Okullar Arası Spor Festivalinde puanlı atletizm turnuvası farklı yaş kategorilerinde 3 gün sürdü. İnegöl İlçe Stadında yapılan yarışmalarda, öğrencilerin heyecan ve mücadelesi dikkat çekti. Turnuvada 27 okuldan 150 öğrenci yer alırken, atletizm branşlarında öğrenciler kıyasıya bir mücadele sergiledi. Müsabakaların tamamlanmasının ardından, dereceye giren sporcular için toplu şekilde ödül töreni gerçekleştirildi.


Puanlı atletizm branşı ödül töreni, müsabakaların tamamlanmasının ardından İnegöl Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, meclis üyeleri ve sporcuların yer aldığı törende, kategorilerinde dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldılar. Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, burada bulunan tüm öğrencilerin aslında kazanan olduğuna dikkat çekti. Başkan Taban, tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



Puanlı atletizmde kupalar sahiplerini buldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Balbey’de Kentsel Yenileme Projesi ilk etap çalışmaları devam ediyor Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Balbey Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi’nde ilk etabın yüzde 50’si tamamlandı. Kaba inşaatın ardından projede dış cephe, tesisat ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin planlı, kurallı ve kimlikli bir kent hedefi doğrultusunda kentsel yenileme projesi uygulanan tarihi Balbey Mahallesi 1. Etap yenileme çalışmaları devam ediyor. Tarihi Balbey Mahallesi’nin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan 1. Etap yenileme projesinde tamamlanan kaba inşaatın ardından ince işler ve dış cephe çalışmaları yapılıyor. Başkan Vekili Özdemir yerinde inceledi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir, Balbey Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANTEPE A.Ş. tarafından yürütülen çalışmalar hakkında ANTEPE Genel Müdürü Halit Aykut Aykurt’tan bilgi alan Özdemir, "Bu bölgeyi yalnızca yenilemiyor; kimliğini, hafızasını ve değerini koruyarak hak ettiği noktaya taşıyoruz. Balbey’i Antalya’mıza yakışır bir yaşam alanı haline getirmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz" dedi. İnce imalat çalışmaları yapılıyor Antalya’nın geleneksel mimarisini ve sokak dokusunu barındıran, sit alanı ve bu alanı çevreleyen çeper bölgesiyle kentin en değerli ve köklü noktalarından biri olan Balbey’de 1.Etap inşaatında ince imalat aşamasına geçildi. Yüzde 50’si tamamlanan projenin dört bloklu ilk etabının elektrik, su, yangın tesisatları ile birlikte mahallenin dokusuna uygun dış cephe giydirmelerine başlandı.