GÜNDEM - 10 Mart 2026 Salı 07:56

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel iftar ve sahurlarda vatandaşlar ile bir araya geldi

A
A
A
Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel iftar ve sahurlarda vatandaşlar ile bir araya geldi

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, vatandaşlarla sürekli bir araya gelerek onların istek ve beklentilerine çözüm bulabilmek için gece gündüz demeden ziyaretlerini sürdürüyor.


Ramazan ayında iftarlarda ve sahurlarda vatandaşlar ile bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, "Sadece Ramazan ayında değil halkımızla sürekli birlikteyiz. Biz Ak parti ailesi olarak halkımızın gönlüne girmeye talibiz" dedi.


Başkan Ercan Özel, "Bu Ramazan ayında çok şükür ilçemizde olumsuz bir olay yaşamadık. İlçe teşkilatlarımızla birlikte halkımızın gönüllerine girmek için onlarla iftar ve sahurların dışında da bir araya geliyoruz. Onlarla samimi bir ortamda sohbetler edip isteklerini emir kabul edip sorunların çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ziyaretler bizleri de halkımızda mutlu ediyor. Dün olduğu gibi bugünde yarında halkımızın her daim yanında olacağız" diye konuştu.



Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel iftar ve sahurlarda vatandaşlar ile bir araya geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de taksi şoförü ücret tartışmasında öldürüldü İzmir’in Konak ilçesinde bir taksi şoförü, aracında ücret yüzünden tartışan yolcu tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından taksinin direksiyonuna geçip kaçan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Olay, dün gece saat 23 sıralarında Basmane Kapılar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.M. isimli şüpheli, Deniz Örer’in (52) kullandığı ticari taksiye yolcu olarak bindi. iddiaya göre yolculuk esnasında şoför ile yolcu arasında ücret konusunda tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonucunda D.M., yanındaki tabancayla taksi şoförü Örer’e ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Örer, ağır yaralandı. Olayın ardından şüpheli D.M., Örer’in ticari taksisinin direksiyonuna geçerek olay yerinden uzaklaştı. Bir süre araçla kaçan şüpheli, taksiyi bir sokak üzerinde terk ederek kaçışına yaya olarak devam etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde taksi şoförünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Örer’in cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak içim çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda kimliği ve kaçış güzergahı tespit edilen şüpheli D.M., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.