GENEL - 09 Mayıs 2019 Perşembe 09:38

Başkan Yılmaz mahalle iftarında vatandaşlarla buluşuyor

A
A
A
Başkan Yılmaz mahalle iftarında vatandaşlarla buluşuyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Dalyan Mahallesinde verilen halk iftarında vatandaşlarla buluştu.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Dalyan Mahallesinde verilen halk iftarında vatandaşlarla buluştu.


Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Dalyan Mahallesinde verilen halk iftarında vatandaşlarla buluştu. 2019 yılında programa alınan mahalle ve sokak iftarları ile Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya geleceğini ifade eden Başkan Yılmaz, ilk olarak Lapseki ilçesinin Dalyan Mahallesinde hemşehrileriyle birlikte orucunu açtı. Roman İlahi Grubu’nda yer aldığı sahnede kısa bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, Ramazan ayının bereket, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Yılmaz iftar, sofrasındaki dalyan mahallesi sakinleriyle ilgilenerek ayaküstü sohbet etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Karacasu’da ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliğiyle orman yangınlarına dikkat çekildi Aydın’ın Karacasu ilçesinde, orman yangınlarının önlenmesi ve çevrenin korunması adına Karacasu Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Karacasu Şehitleri Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliği kapsamında bir araya gelerek Dedebağ mevkiinde bulunan ormanlık alandaki çöpleri topladı. Türkiye’de son yıllarda artan orman yangınlarının önlenmesi ve muhtemel yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararın en aza indirilmesi amacıyla çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Karacasu’daki Atatürk İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilere, ormanların korunması ve yangınların önlenmesi konularında bilgilendirme yapıldı. ’Orman Benim, Çöp Atmam, Yangını Önlerim’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, çevrelerine duyarlılık kazanarak ormanların korunmasına katkıda bulundu. Karacasu Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, "Ülkemizde orman yangınlarının önlenmesi ve muhtemel yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararın en aza indirilmesi amacıyla ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliği kapsamında ’Orman Benim, Çöp Atmam, Yangını Önlerim’ sloganıyla İlçemiz Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Karacasu Karacasu Şehitleri Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinin katılımıyla Dedebağ mevkiinde bulunan ormanlık alandaki çöpler toplandı" ifadelerine yer verildi.