ASAYİŞ - 21 Ocak 2021 Perşembe 09:32

Valizinde taşıdığı uyuşturucuyla yakalandı

A
A
A
Valizinde taşıdığı uyuşturucuyla yakalandı

Çanakkale’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.

Çanakkale’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin valizinde taşıdığı uyuşturucu maddesine de el konuldu.


Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalarına devam ediyor. 18 Ocak Pazartesi günü Çanakkale’nin Ezine ilçesinde satmak için uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, teknik ve fiziki takip başlattı.


A.Ö. isimli şüpheli şahıs aracıyla Ezine ilçe girişinde durduruldu. Jandarma ekipleri tarafından yapılan araç, valiz ve üst aramasında 578 gram daralı esrar maddesi ele geçirildi.


A.Ö.’nün yapılan sorgulamasında daha önce Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçundan arandığı tespit edilirken, valizinden çıkan uyuşturucu maddelere de el konuldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.