YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:24

CHP KADIN KOLLARI GELİBOLU KAYMAKAMLIĞI’NIN SAHİPLENDİĞİ DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
CHP KADIN KOLLARI GELİBOLU KAYMAKAMLIĞI’NIN SAHİPLENDİĞİ DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

CHP kadın kolları üyeleri Van’da yaşanan büyük deprem sonrası kaymakamlık himayesinde Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine yerleştirilen 2 aileyi ziyaret etti.
Üç aydır Gelibolu’da bulunan ailelerden 4 çocuğu olan Mehmet (30) ve Mediha Aydın (30) çifti ile 3 çocuklu Necmi (30) ve Çiğdem İşler (28) ailelerini ziyaret eden CHP Gelibolu Kadın Kolları üyeleri her zaman depremzedelerin yanında olduklarını söyledi.
Depremzede Mediha Aydın, eşinin depremden önce Gelibolu’da inşaatlarda çalıştığını belirterek, “Deprem olunca yanımıza Van’a geldi. Evimiz yıkıldığından dolayı çadırda yaşıyorduk. Daha sonra Gelibolu’ya gönderildik. Bize burada sahip çıkıldı" dedi.
CHP Kadın Kolları üyelerı ikinci ziyareti ise aynı evin üst kadında oturan diğer depremzede 3 çocuklu Necmi İşler’e yaptı. Necmi İşler, depremden sonra büyük acılar yaşadıkların ifade ederek, “Bu arada çok sayıda yakınımızı da kaybettik ve bir kısmı ise kayıptı. Evlerimiz yıkılmış yerle bir olmuştu. Burada yaşamımızı sürdürebilmek için iş bulmamız gerekiyor. Benim iki mesleğim var. Biri kalorifercilik ve şoförlük. Bize sahip çıkanlara teşekkür ediyorum" dedi.
CHP Kadın Kolları Başkanı Funda Kavas ise yaptığı açıklamada depremzede ailelere ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklarını ifade ederek, “Burada kendilerini yalnız hissetmesinler. İstedikleri her zaman kapımız açık. Ne zaman gelirlerse gelsinler, kendilerine yardıma hazırız" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir