ÇEVRE - 05 Şubat 2023 Pazar 16:09

Çanakkale’de Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri yolların kardan kapanmaması için çalışıyor

A
A
A
Çanakkale’de Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri yolların kardan kapanmaması için çalışıyor

Çanakkale’de etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, yolların kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çanakkale’de etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, yolların kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.


Çanakkale’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğle saatlerinde etkisini arttırdı. İl merkezinin yüksek kesimleri ile doğu ilçeleri ve yüksek kesimleri beyaza büründü.


Meteorolojinin uyarısı üzerine Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri teyakkuza geçti. Ekipler tüm önlemlerini aldı. İlçeler arası bağlantı ve köy yollarının kar yağışı nedeniyle kapanmaması için Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de "dur" ihtarına uymayan hırsız kovalamaca sonrası yakalandı: 330 bin TL ceza Başakşehir’de dün sabah saatlerinde açıktan hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki A.H.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından aracının lastiklerinin indirilmesiyle yakalandı. Şüpheliye 330 bin TL idari para cezası uygulanırken, "açıktan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındı. Olay dün sabah saatlerinde Başakşehir, Şamlar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açıktan hırsızlık yaptığı belirlenen A.H.Ç., şüpheli hareketleri üzerine polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, otomobille kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri aracın lastiklerini indirerek şüpheliyi yakaladı. 330 bin TL idari para cezası kesildi Polis ekiplerince yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 2 cep telefonu ile 17 bin 330 TL, 320 Amerikan doları ve 80 euro ele geçirildi. Öte yandan açıktan hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan A.H.Ç.’ye polisin "dur" ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve makas atmak suçlarından toplam 330 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin kullandığı 34 MVY 998 plakalı araç 120 gün süreyle trafikten men edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelinin, bugün "açıktan hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.