EKONOMİ - 12 Şubat 2023 Pazar 14:19

Çanakkale İl Genel Meclisi’nden deprem bölgesine 1 milyon TL aktarma kararı

A
A
A
Çanakkale İl Genel Meclisi’nden deprem bölgesine 1 milyon TL aktarma kararı

Çanakkale İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları 5’nci birleşim ile tamamlanırken, deprem bölgesindeki çalışmalarda kullanılmak üzere 1 milyon TL ödeneğin AFAD hesabına gönderilmesine karar verildi.

Çanakkale İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları 5’nci birleşim ile tamamlanırken, deprem bölgesindeki çalışmalarda kullanılmak üzere 1 milyon TL ödeneğin AFAD hesabına gönderilmesine karar verildi.


İl Genel Meclis Başkanlığından toplantı sonrasında yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 günü yaşanan deprem felaketinden etkilenen bölgelerde afet esnasında ve sonrasında müdahale çalışmalarının hızlı ve planlı bir şekilde gerçekleştirilmesi, kesintiye uğrayan hayatı ve faaliyetleri en kısa sürede normale döndürmek, halk sağlığını korumak ve sürdürmek, ikincil afetleri önlemek ve etkilerini azaltmak için, bölgede sürdürülen çalışmalarda kullanılmak üzere 1 milyon TL ödeneğin ilgili bölüme aktarılmasına ve AFAD hesabına gönderilmesine karar verilmiştir. Şubat ayında almış olduğumuz kararlar ilimize hayırlı olsun” denildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Stanimir Stoilov: "Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmeliyiz" Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Antalyaspor maçının ardından, "En önemlisi tüm Göztepe ailesi olarak hep beraber olmamız ve son maçımıza kadar bu birlikteliğimizle hayalimizin, Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmemizdir. Beraber olursak bunu kesinlikle başaracağımıza inanıyorum" dedi. Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Göztepe, sahasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını ve takımın duygusal olarak yeniden toparlandığını vurgulayan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Hızlı bir şekilde ilk golün ardından ikinci golü bulduk. Sonrasında yakaladığımız başka gol pozisyonları da oldu. Maçın ikinci yarısına aynı tempoyla başladık ve pozisyonlar bulmaya devam ettik. Oyunun bu bölümünde üçüncü golü de bulmamız gerekiyordu ancak çok fazla fırsat kaçırdık. Son on dakikada rakibimizin yakaladığı pozisyonlar da var. Bizim adımıza iyi bir maç olduğunu düşünüyorum; çünkü son maçlarda oyuncularım duygusal anlamda eksik kalmışlardı. Bugün ise bu duygularımız geri geldi. Her zaman bu duygularla ve hırsla oynamamız gerekiyor. Bu yüzden, maçın geneline baktığımızda kazanmayı kesinlikle hak ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. "Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın ya da Trabzonspor’un kazanmasını umuyorum" Takım içindeki birlikteliğin ve sahaya yansıtılan mücadelenin önemine dikkat çeken Stoilov, "En önemlisi tüm Göztepe ailesi olarak hep beraber olmamız ve son maçımıza kadar bu birlikteliğimizle hayalimizin, Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmemizdir. Beraber olursak bunu kesinlikle başaracağımıza inanıyorum. Maçtan önce bazı sıkıntılarımız vardı ama forma giyen oyuncular bu sıkıntıları sahada çözdüler. Oyuna sonradan girip katkı sağlamak zordur ama bugün oynayan herkes her şeyini verdi. Göztepe’nin kazanması için bütün oyuncular önemli bir mücadele sergiledi ve bu durumdan oldukça tatmin oldum. Bence en önemli şey, bugünkü yüksek enerjimizi ve hırsımızı ligin sonuna kadar diğer maçlara da yansıtabilmemizdir. Son maçlarda uzatmalarda yediğimiz goller nedeniyle çok fazla puan ve zaman kaybettik; bu bizim adımıza çok üzücüydü ancak burada kaybettiklerimizin telafi edileceğini düşünüyorum. Bizim için en mühimi, sonuna kadar hep beraber mücadelemizi sürdürmemiz ve hayalimizin peşinden koşmamızdır. Ayrıca Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın ya da Trabzonspor’un kazanmasını umuyorum. Zaten onlar ligde de ön sıralarda bulunan takımlar, o yüzden bu durum açıkçası sürpriz değil" şeklinde konuştu.