GENEL - 11 Temmuz 2018 Çarşamba 12:50

Başkan Boz’a isimli forma

A
A
A
Başkan Boz’a isimli forma

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’u ziyaret ederek isminin yazılı olduğu 18 numaralı formayı Başkan Boz’a hediye etti.

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’u ziyaret ederek isminin yazılı olduğu 18 numaralı formayı Başkan Boz’a hediye etti.


Vatandaşların ayağına kadar giderek istek, öneri ve şikayetlerini dinleyen Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, şehrin protokolünü de makamında ağırlamaya devam ediyor. Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci’yi makamında kabul eden Başkan Boz, bu kez bir sürprizle karşılaştı. Gerginci, Çankırı Belediyesinin spora verdiği önemin bu şehirde yaşayan çocuklara ve gençlere büyük fırsatlar sunduğunu söyleyerek teşekkür etti ve isminin yazılı olduğu 18 numaralı formayı Başkan Boz’a hediye etti. Gerginci, Belediye ile ortak birçok çalışma gerçekleştirmek istediklerini de sözlerine ekledi.


Başkan Boz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, vatanımıza ve milletimize faydalı birey olarak yetiştirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Gerek belediye spor kulübümüz, gerekse Kadın Eğitim Merkezlerimiz ve lokallerimizde sunduğumuz spor faaliyetlerimiz ile Çankırı’da sporu geliştirmek ve kulübümüz bünyesinde dünya çapında sporcular yetiştirmek için uğraşıyoruz. Şehrimizde sporu en üst noktalara ulaştırmak için atılacak her adımda ortak hareket etmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)