ASAYİŞ - 24 Kasım 2015 Salı 15:53

Çorum'da Asayiş Olayları

A
A
A
Çorum'da Asayiş Olayları

Çorum’un Bayat ilçesinde bir kişi, av tüfeğini temizlerken kendini yaraladı.
Olay, ilçeye bağlı Akseki köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D.A. (18) kendisine ait ruhsatsız av tüfeğini temizlediği sırada silahın ateş alması sonucu sol ayağından yaralandı. Yaralı genç Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Cumhuriyet savcısının talimatı ile silah muhafaza altına alındı.
OTOMOBİL TIR’A ÇARPTI: 3 YARALI
Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Kaza, Sungurlu-Kırıkkale karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.B. yönetimindeki otomobil, Kemallı köyü mevkiinde aynı yöne seyir halinde olan F.G. yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile yanında bulunan A.B. (56) ve A.B. (53) yaralandı. Yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU: 2 YARALI
Çorum’da kontrolden çıkan otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Laçin’den Çorum’a seyir halinde olan C.O. yönetimindeki otomobil, Bayat köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada araçta yolcu olarak bulunan O.T. ve Z.T. yaralandı.
VİRAJI ALAMAYAN OTOMOBİL KARŞIDAN GELEN ARACA ÇARPTI
Çorum’un Ortaköy ilçesinde virajı alamayan otomobilin karşı yönden gelen araçla çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Aşdağul köyünden Ortaköy ilçesine seyir halinde olan S.B. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün virajı alamaması sonucu karşı yönden gelen S.M. yönetimindeki araca çarptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Y.M. yaralandı. Yaralı Ortaköy Devlet Hastanesi7nde tedavi altına alındı.
KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 2 YARALI
Çorum’un Uğurludağ ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, H.K. yönetimindeki otomobil, ilçeye bağlı Üçdam köyünden Yarımca köyüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü H.K. yanında bulunan S.K. yaralandı. Yaralılar Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
MATKAPLA KENDİNİ YARALADI
Çorum’da bir çocuk matkapla duvar delerken kendini yaraladı.
Edinilen bilgilere göre, Çıkrık köyünde yaşayan M.K. (17) evde matkapla duvarı deldiği sırada matkabın elinden kayması sonucu elinden yaralandı. Talihsiz çocuk sevk edildiği Tokat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
TRAKTÖR KAMYONA ÇARPTI: 3 YARALI
Çorum’da traktörün kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, S.B. yönetimindeki traktör Şeker Fabrikası’nda ilerlerken fabrikadan çıkan İ.S. yönetimindeki kamyon ile çarpıştı. Kazada traktör sürücüsü ve yanında bulunan H.Y. ve F.E. yaralandı. Yaralılar Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
EŞEKTEN DÜŞEN KİŞİ YARALANDI
Çorum’un Laçin ilçesinde eşekten düşen yaşlı adam yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, M.A. (72) eşeğiyle araziye gittiği sırada dengesini kaybederek yere düştü. Yaralanan yaşlı adam Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
RÖMORKTAN DÜŞTÜ
Çorum’un Dodurga ilçesinde römorktan düşen kişi hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre, F.D. adlı kişi, Çatar Mahallesi’nde traktörünün römorkuna çuval yüklediği sırada dengesini kaybederek yere düştü. Yaralı, Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Konyaspor’da Omerovic’in durumu yönetim toplantısında belli olacak Konyaspor’da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra belli olacak. Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Sivasspor maçından sonra bir değerlendirme yaptık. Net kararımızı yarın toplantının sonrasında açıklayacağız" dedi. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Hakan Keleş ile yolların ayrılmasından sonra 62 yaşındaki Bosna-Hersekli çalıştırıcı Fahrudin Omerovic ile mukavele imzalamıştı. Ligin bitimine 4 hafta kala yeşil-beyazlı yönetimde Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması gündeme geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Sivasspor maçından sonra bir değerlendirme yaptık. Net kararımızı yarın toplandıktan sonra açıklayacağız. Şu ana kadar yazılanların hiçbirinin kesinliği yok ve resmiyet kazanmadığı için sadece söylentiden ibaret. Yarın bir karar verilecek. Omerovic hocayla devam edilip edilmeyeceği ile şu anlık alakalı bir karar çıkmadı ama büyük ihtimalle devam edilmeyecek gibi görünüyor. Netlik kazanmadığı için de biz bir şey diyemiyoruz" diye konuştu. Adem Bulut, Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması halinde takımın başına gelecek hocanın yeni bir hoca mı olacağı yoksa içeriden biri mi olacağına da yarın karar vereceklerini kaydetti. Fahrudin Omerovic, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 13 lig maçında 3 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan elde etti. Bu maçlarda 16 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde 15 gol gördü.
İzmir İş yerine sığınan genci taraftarlara vermediler, ortalık savaş alanına döndü...O anlar cep telefonu kamerasında İzmir’de, Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasının arından yaşanan kutlamaların devamında kavga çıktı. Bir grup taraftardan kaçarak bir iş yerine sığınan gence esnaf sahip çıkınca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların yanı sıra sandalyelerin havada uçuştuğu kavga kameraya yansıdı. Trendyol 1 Lig’in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor’un ardındın Süper Lig’e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitiminden itibaren binlerce taraftar doyasıya takımlarının bir üst lige çıkışını kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi’nde kavgalar yaşandı. İddiaya göre, kalabalık Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan bir iş yerine sığındı. Bunun üzerine iş yeri çalışanları da içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Bir süre aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasından bir anda kavga çıktı. Motosikletle kavganın arasına dalıp, kaskıyla vurmaya başladı İş yeri çalışanları ile kalabalık Göztepe taraftarları arasında çıkan kavga, anbean cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde; iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktığı ve taraftarlar ile iş yeri çalışanlarının birbirlerine sandalye fırlattıkları, bu esnada kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan motokuryenin ise kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu, o esnada iş yerinin önündeki masada bulunan müşterilerden küçük bir kızla yanındaki kadının kavganın ortasında kaldığı yer aldı. Öte yandan, yine aynı caddede taraftarların kendi aralarında yaptıkları bir başka kavga ve kavga esnasında kabalalık bir grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kalabalık grubun dağıldığı öğrenildi. (Mİ-