YEREL HABERLER - 26 Ocak 2016 Salı 18:11

AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu 1. Yılını Değerlendirdi

A
A
A
AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu 1. Yılını Değerlendirdi

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 1 yıllık görev süresini değerlendirdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve parti kurulu üyelerinin katıldığı bir değerlendirme toplantısı düzenleyen AK parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, bu süreçte partililerle ahenkli bir çalışma sergileyerek güzel ve büyük başarılara imza attığını söyledi.
AK Parti teşkilatları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Bekiroğlu, “Burada gönüllülük esasına dayanan insan odaklı çalışmalarımız var. Ama özü Allah rızası için çalışmaktır. Parti çalışmaları yaparken evinde bir lokma ekmeğe muhtaç olan insanları gördük, yurdundan yuvasından ayrılmış ama ihtiyaç sahibi olan insanları gördük, bunların elinden tutmak ve bunlara yardımcı olmak bizlerin insanlık görevi olduğunu düşünüyoruz ve bu şekilde hareket ediyoruz. Onun için bizlerden desteklerinizi esirgemeyin. Biz sonuçta her ne kadar yönetim kurulunda 50 kişi görünsek de eşlerimiz ve çocuklarımızla bir bütün olarak bir aileyi teşekkül ettirdiğimizin inancındayız. Bulunduğumuz yer hizmet kervanının en önemli merci yeridir. Arkadaşlarımızla bu kervanda yol almaktan dolayı mutlu olduğumu belirterek hem sizlere hem de eşlerinize özverili çalışmalarınız ve anlayışınız nedeniyle teşekkür ediyorum. Partimizin seçim sürecinde ve sonrasında yapılan tüm çalışmalarda yönetim kurulumuzun katkısını gördük, Bunun en güzel örneği; sosyal faaliyetler kapsamında ensar-muhacir ilişkilerimiz içerisinde hem ilimizde bulunan sığınmacılar için, hem de Bayır-Bucak Türkmen kardeşlerimiz için göndermiş olduğumuz yardımlarımız Yayladağ Belediyesi’ne ilimiz hayır sever kişileri ve sizlerin katkısı ile ulaşmış bulunmaktadır. Bu vesile ile AK Parti şuuru ve bilinci içerisinde olan siz değerli arkadaşlarıma ve eşlerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’teki feci kazada ölenlerin kimliği tespit edildi Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı. Kazada ölenlerin 8’inin kadın 1’inin ise erkek olduğu açıklandı. Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi Hassa karayolu Ağabeyi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hatay’ın Hassa ilçesi istikametinden Gaziantep’in İslahiye ilçesine giden 56 AAB 043 plakalı Mehmet G. yönetimindeki beton tankeri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İslahiye ilçesinden Hassa ilçesine yönünde seyir halinde olan Latif Örs yönetimindeki 27 K 2127 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Feci kaza sonrası 9 kişi hayatını kaybederken 1’i ağır 11 kişi de yaralandı. Feci kazada hayatını kaybedenlerin 4’ünün öğrenci olduğu öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı Toplam 9 kişinin ölümü, 2’si ağır 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazada kimlik tespit yapıldı. Feci kazada Şükrü Sağlam, Sena Taşkın, Ümran Yıldırım, Elif Görmez, Rakibe Erinmez, Sultan Erinmez, Sude Çelik, Hatice Gönen ve Sibel Sağlam hayatını kaybetti. Yaralananların da kimlikleri belirlendi Feci kazada yaralananların ise Sude Taşkın, Ayşem Yıldırım, Songül Sıla Kılıç, Mehmet Erinmez, Enes Oğuz, Zeynep Gök, Mehmet Sağlam, Samet Saydam, Latif Örs ve Emine Yener olduğu öğrenildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü de vurgulandı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.